Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

På farten i vinterferien: Hvad kan du lave i København?

Nyt fra Hjemmet
Landets hovedstad og omegn bugner af oplevelser i vinterferien. Vi har bedt Visitcopenhagen komme med et bud på nogle særligt sjove og interessante aktiviteter, hvor hele familien kan være med.

Ifølge Connie Westergaard, redaktør på visitcopenhagen.dk, er der er mange aktiviteter i vinterferien, som er meget børnevenlige, men man kan også sagtens finde oplevelser, som også er sjove for de voksne.

Designmuseum Danmark

Et godt bud på et museum, der kan underholde hele familien er, Designmuseum Danmark, som i vinterferien har en udstilling, der hedder Barnets århundrede, som handler om legetøj og legetid fra 1900 og frem.

 

— Mor, far, mormor og farfar kan vise, hvad de legede med, da de var børn. Nogle af tingene kan børnene også få lov at lege med, så det er sjovt for både børn, forældre og bedsteforældre.


Til de lidt større børn anbefaler Connie Westergaard, at man også slår vejen forbi museets permanente udstilling om de sidste 3-400 års mode. Her er der i vinterferien en workshop, hvor man kan lave sine egne modetegninger.

Annonce

Cirkusmuseet i Hvidovre

Et andet museum, som Connie Westergaard vil anbefale til vinterferiesjov, er Cirkusmuseet i Hvidovre, hvor man kan opleve livet på begge sider af bagtæppet i et cirkustelt.

 

— Det er et lidt anderledes museum, som jeg ved, at rigtig mange børnefamilier synes, er helt fantastisk.

 

Her kan man selv få lov til at prøve mange af de forskellige cirkusdiscipliner, og fastalavssøndag, d. 15. februar, er der tøndeslagning, og man kan man blive sminket og få slikposer – gratis.

Dansk Arkitekturcenter

Til børn og barnlige sjæle, som enten er lidt klima-nørder eller glade for legoklodser, vil Connie Westergaard klart anbefale Dansk Arkitekturcenter, der i vinterferien har en udstilling om klima og regn.

 

— Der er bl.a en aktivitet, der hedder 'Leg Lego®-arkitekt', hvor man kan bygge en undervandsby i Lego. Det er helt klart én af mine egne favoritter, som er rigtig sjov, hvis man kan lide at bygge.

Dansk-Jødisk museum

Hvis man vil lave noget mere kulturelt, vil Dansk-Jødisk museum være et godt bud på en aktivitet i det mere seriøse hjørne – især i år, hvor det 75 året for besættelsen.

 

— Museet ligger lidt gemt væk på Slotsholmen, mrn er rigtig interessant. Bygningen i sig selv er fantastisk, fordi det virker som, at man går inde i et skib i bølgegang, der skal symbolisere de danske jøders flugt med skib til Sverige.

 

I vinterferien kan børnene lave bl.a. lave en mezuzah, der beskytter hjemmet og lære at skrive hebraiske bogstaver.

 

Vil du vide mere om, hvad der sker i København og omegn i vinterferien, så læs mere på visitcopenhagen.dk

Tekst: Nathalie Klein
Foto: Designmuseum Danmark/ Cirkusmuseet
Publiceret: 28-01-2014
Pin it

Relaterede artikler

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri