Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
I vinterferien kan I gå amok i toglegetøj og besøge den nyåbnede børnebanegård på Danmarks Jernbanemuseu.

På farten i vinterferien: Hvad kan du lave i Odense?

Nyt fra Hjemmet
Landet bugner af oplevelser i vinterferien. Vi har bedt Visitodense, der er byens officielle turistbureau, komme med et bud på nogle særligt sjove og interessante aktiviteter, hvor hele familien kan være med.

Joan Jensen fra Visitodense har udvalgt disse fire museer som et hit for børn, forældre og bedsteforældre, der skal finde på noget at bruge deres hyggelige vinterferie på i Odense:

Jernbanemuseet

På jernbanemuseet finder de alverdens toglegetøj frem, og I kan også bygge jeres eget trælokomotiv.

 

Museet har fået et helt nyt legeland, Børnebanegården, hvor børnene kan styre lokomotiv, signaler og skinner. Læs mere på Jernbanemuseets hjemmeside.

Møntergården

Skal vinterferien have et historisk præg, kan man på Møntergården opleve jernalderen LIVE. Tag en selfie som guden Herakles og lær at ridse runer.  

 

I udstillingen vandrer levende jernaldermennesker rundt, og de besøgende kan selv få lov at prøve tøj og mange forskellige aktiviteter fra jernalderen. Læs mere om jernalderudstillingen på Møntergården her.

Annonce

Mediemuseet

Har man en heavy rock-passion, eller kan man bare godt lide at tegne, så kunne det måske være sjovt at slå vejen forbi Mediemuseet.

 

Museet har i forbindelse med udstillingen Marks of Metal fået den erfarne tegner, Søren Bo Østerkjærhuus, til at hjælpe besøgende med at lave logoer i den helt rigtige heavystil. Læs mere om Marks og Metal udstillingen her.

Tidens samling

Tidens samling er et hands-on museum, hvor gæsterne må sætte sig i møblerne, åbne skufferne og prøve tøjet. Udstillingen viser hverdagslivet fra 1900-1980’erne.

 

I vinterferien er der omvisninger for børn, hvor der bliver fortalt om dengang, hvor tv’et var sort/hvid og der kun var én kanal, og så kan ungerne også prøve kræfter med knipling. Læs mere om Tidens samling her.

Tekst: Nathalie Klein
Publiceret: 29-01-2014
Pin it

Relaterede artikler

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!

Hjemmet i denne uge