Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Personlige adventsgaver ganske gratis

ANNONCE
Julen er hjerternes fest, men ofte drukner juleglæden i travlhed og bekymrede miner over, at julen igen i år bliver alt for dyr. Men en ny undersøgelse viser, at tid med den vi holder af, står øverst på ønskelisten hos størstedelen af danskerne.

Det har fået TilDigFraMig.dk i gavehumør, og i hele december vil vi derfor tilbyde gratis julegaver til alle – julegaver i form af tid til hinanden med forskellige ”klippekort” som du for nul kroner kan købe på sitet.

 

 

 Adventsgaven til julens hyggeligste stunder – dem vi nyder sammen …

’FEM JULEFAVORITTER’ er én af klippekortene og er gaven til hyggestunder med én du holder af. Selvom de skal nydes sammen, er det modtagerens julefavoritter, der tæller – én favorit ad gangen eller hver for sig …

Det er hyggetid sammen – til dig fra mig ♥

 

 

 

Annonce
Publiceret: 10-12-2013
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri