Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Pigerne er min største sejr

Nyt fra Hjemmet
„Far, se mig“. Isabella kravler rundt på stolen bag sin far, Søren Holmgren, og vil have ham til at beundre sine akrobatiske evner. Søren vender sig om, og hans øjne rettes mod den fireårige, som bliver rost.
Men Søren ved ikke præcis, hvad det var datteren ville vise ham. Som helt ung mistede han synet, og Isabella har endnu ikke helt forstået, hvad det vil sige, at „far er blind“.
– Noget forstår hun, for når jeg leger med hende og Anna på to år, og jeg skal have et stykke legetøj, lægger hun det i min hånd, forklarer 38-årige Søren.
Hustruen Nadia på 29 år tilføjer, at pigerne ofte søger mod Søren, når der skal leges, og at han er god til at kompensere for sit manglende syn. Når døtrene for eksempel vil have ham til at læse en bog, digter han i stedet en historie.
Annonce

Da Hjemmet besøger familien i villaen i Lynge nord for København, er Søren så opmærksom på at rette blikket mod den, han taler med, at vi til fulde forstår Nadia, når hun fortæller, at hun jævnligt glemmer, hendes mand er blind.
– Jeg kan finde på at pege på noget, han skal se, fortæller hun.
Som barn troede Søren, at hans øjne fungerede som alle andres og havde lært at leve med, at han var klodset, og ikke duede til boldspil.
Først da Søren var 17 år, opdagede øjenlægen, at han led af øjensygdommen „retinitis pigmentosa“, og kunne fortælle, at hans syn hele livet havde været nedsat og snart ville forsvinde helt.
Tekst: Lise Petersen
Foto: Søren Jansby
Publiceret: 26-10-2009
Pin it

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri