Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Professionel, humoristisk eller selvfed: Hvilken Facebook-type er du?

Nyt fra Hjemmet
Knap tre millioner danskere er på Facebook, og faktisk siger vores gøren og laden på det sociale medie en hel del om, hvilken Facebook-type vi er.

Den opmærksomhedskrævende

Du vil ikke være i tvivl, når du møder den opmærksomhedskrævende Facebook-type. Inden du er stået op, ligger der allerede fem statusopdateringer om alt fra kagebagning til blomstervanding. Den opmærksomhedskrævende type er irriterende, men kan også være underholdende og give en masse stof til diskussion.

 

Den professionelle

”… Jubii! Har lige scoret kassen på mine aktier.” Sådan kunne en statusopdatering fra den professionelle type lyde. Opdateringerne handler for det meste om job, karriere eller penge, mens vedkommende bruger Facebook til at promovere egne eller andres produkter.

 

Lureren

Bruger meget tid på at besøge visse personers Facebook-profiler. Og så ”liker” vedkommende som oftest disse personers statusopdateringer efterfølgende. Lureren er en person, der er ensom og desperat efter samvær med andre brugere.

Annonce

 

Den humoristiske

Vedkommende bruger Facebook som sit eget lille, virtuelle stand-up show, hvor vennerne bliver prøvekaniner for alverdens jokes og gåder. Er ikke bleg for at udstille sig selv, så længe det giver en håndfuld ”likes”.

 

Den selvfede

Når det kommer til at lave statusopdateringer på Facebook, tænker den selvfede kun på at blære sig. Hvad enten det handler om vedkommendes dejlige unger, seje job eller luksuriøse badeferie, så går det bare ud på at vise sig selv frem.

 

Den politiske

Fyrer standpunkter af sted i en lind strøm eller reklamerer for politiske kampagner. Lige meget hvad, så handler det om politik på den eller anden måde. Den politiske type er tilmed diskussionslysten og velargumenteret.

 

Netværkeren

Bruger facebook til at pleje sit netværk, og gør ellers ikke så meget væsen af sig. Er til stede på grund af praktiske omstændigheder – det er lettere at holde styr på sit netværk med Facebook. Kommenterer sjældent på opslag, og opdaterer sjældent sin status.

 

ER DU VENNER MED HJEMMET PÅ FACEBOOK? ELLERS BLIV DET LIGE HER.

Tekst: Søren Clemen Ellern Gøttsche
Foto: Alamy
Publiceret: 16-08-2013
Pin it
Dagens spørgsmål
Har du en facebookprofil?

Relaterede artikler

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri