Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Redaktionens bedste juletips, del 1

Nyt fra Hjemmet
Julen har mange gøremål, der hurtigt kan gøre den hyggelige højtid småtravl. Derfor har vi spurgt 8 forskellige redaktionsmedlemmer her på Hjemmet om deres bedste juletips. I dag bringer vi de 4 første juletips, og næste onsdag kommer de sidste 4.

Anita Damgaard, layouter:

Skab hyggelige juletraditioner for de små. Jeg har en datter på to, og i år er hun stor nok til at forstå lidt mere af julens magi. Jeg vil starte en tradition med at nissen flytter ind hvert år den 1. december via en lille dør jeg vil klistre på væggen. Nissen kommer kun ud når det bliver advent og han ligger en lille gave i hendes julesok. Når det bliver den 25. skal nissens dør være pist væk.

 

Eva Serner, fiktionsredaktør:

Mit bedste juletips stammer også fra en juleaften hjemme hos mig selv blot nogle år senere, men med det samme person galleri. Mens resten af familien havde hygget sig med julegøremål i huset, havde min mor og jeg tilbragt det meste af eftermiddagen og efterhånden en stor del af aftenen med at forsøge at omdanne det fede slaskede lag af spæk på flæskestegen til nogle spændende, velsmagende og først og fremmest knasende sprøde flæskesvær.

Annonce

 

Men kl. 20.30 måtte vi kapitulere og beskæmmet servere flæskestegen for de efterhånden lettere utålmodige – grænsende til det utidige - og ikke mindst overordentligt sultne gæster. En temmelig amputeret flæskesteg ganske vist, som omhyggeligt havde fået skåret det hhv. forkullede eller fuldstændig rå spæk af, og var blevet camoufleret med diverse særdeles opfindsomme appelsinudskæringer og dekorativt placerede svesker i stedet. Siden da har vi altid købt mindst to poser med færdiglavede flæskesvær, når vi alligevel hentede flæskestegen hos slagteren – og vi er ikke de eneste, har vi lagt mærke til…

 

Julie Svarrer, sundhedsredaktør:

Køb gaverne på nettet og få dem sendt til den adresse, hvor du holder jul. Så slipper du for at slæbe dem hjem fra butikkerne og  efterfølgende til Jylland eller Sjælland, eller hvor du nu holder jul.

 

Ellen Jæger, artikelredaktør:

Kom en stang kanel i risengrøden, når du koger den. Det giver en meget pikant smag, som spiller fint sammen med risalamandens vanilje. Men tag kanelstangen op af risengrøden, inden du laver risalamande.

Tekst: Redaktionen
Foto: Alamy
Publiceret: 11-12-2013
Pin it

Relaterede artikler

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge