Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Sådan finder du den perfekte julegave til hende

Annonce
Julen er som bekendt hjerternes fest, men det kan være sværere end svært at finde den helt rigtige gave til hende, man holder af. Med Bownty kan du give en oplevelsesgave, der ikke kun skaber glæde, men også uforglemmelige minder.

Jagten på den perfekte julegave kan være hård, og de fleste mænd kan nikke genkendende til frygten for ikke at købe den perfekte gave.Bownty samler deals og tilbud fra mere end 25 dealsites og gør det nemt og overskueligt for dig at overraske hende med en uforglemmelig oplevelse, der med stor sandsynlighed ender med at tage pusten fra hende.

 

Giv hende en dag i forkælelsens tegn
Hvilken pige vil ikke sætte pris på en dag med ultimativ forkælelse? Bownty samler de bedste og mest attraktive deals inden for spa og massage, kosmetiske behandlinger, skønhedsbehandlinger og frisører, så du nemt og overskueligt kan planlægge en hel dag med forkælelse fra top til tå. Giv hende den perfekte afslutning på dagen med en middag, hvor I kan nyde hinandens selskab i ro og mag. Her kan Bownty selvfølgelig også hjælpe dig på vej med et godt tilbud uanset om du er til gourmetoplevelser eller cafébesøg.

Annonce

 

► SE OGSÅ:  Opskrift på perfekt juleand

 

Inspirer hende til at lære noget nyt
Det er aldrig for sent at lære noget nyt, og med Bownty er der masser af muligheder for at give hende en udfordring. Inviter hende til vinsmagning, hvor hun kan få en unik introduktion til vinens smagfulde og komplekse verden eller udfordr hende med et kursus i kaffebrygning, sushitilberedning eller bagning. Hvis du har lyst, kan du gøre hende selskab, så I kan få lidt kvalitetstid sammen i en ellers hektisk hverdag.

Inviter hende på et romantisk weekendophold
Piger elsker, når deres mænd har tid til dem, så overrask hende med et weekendophold. Uanset om det er i ind- eller udland, så kan du finde en attraktiv deal hos Bownty. Hvis du er på udkig efter en længere rejse, så kan Bownty stadig hjælpe dig med at finde det helt rigtige tilbud. En gave som denne vil uden tvivl gøre hende glad og give jer en fantastisk oplevelse, hvor I kan skabe en masse uforglemmelige minder sammen.

I en rutinepræget hverdag kan det være svært at få øje på overskud og spontanitet. Med Bownty er der ingen undskyldning. Bownty samler de mest attraktive deals, så du nemt og overskueligt kan få de bedste oplevelser i din by – eller give dem som gave til hende, du holder af. Med andre ord hjælper Bownty dig til at gøre noget andet, prøve noget nyt og bryde dine faste rutiner. Også når det kommer til julegaveindkøb.

Tekst: Præsenteret af Bownty
Foto: Præsenteret af Bownty
Publiceret: 17-12-2015
Pin it

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

17 feb 2016 14:47

Tak for inspirationen. 

Træls når man først falder over inspirationen for sent. 
Men vil påstå at ovenstående gaveinspiration også kan bruges på andre tider end julen. 

11 jul 2016 02:24

Mange tak for den fine artikel og ikke mindst gaveinspirationen. Jeg kan godt lide, at i tager oplevelser med ind som gaver. Det giver jeg næsten altid selv, og det er altid en succes hos modtageren!

Mvh
Mikkel

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri