Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Sådan kommer du sikkert gennem juleaften

Nyt fra Hjemmet
Juleaften er højdepunktet ved årets hyggeligste højtid, men midt i al julehyggen lurer der også lidt skjulte farer, som du skal være opmærksom på. Vi guider til, hvordan du kommer sikkert gennem julehyggen.

Pas på juletræets lys

Levende lys hører sig til på juletræet, men husk at holde øje med flammerne, så de ikke breder sig til selve grantræet. Det er samtidig en god idé at bruge selvslukkende lys og lysmanchetter af stanniol.

 

Undgå at forspise dig

Selvom julemaden smager himmelsk, så er det en god idé at holde lidt igen med de store portioner. Du risikerer nemlig at forspise dig, hvilket ikke er en rar juleoplevelse. Hvis uheldet skulle være ude, så er den bedste kur mod en forspist mave en god, lang gåtur. Udover det, så sørg for at drikke rigeligt med vand, da det også hjælper fordøjelsen på vej.

 

Pas på tyven!

Juleaften er en højtid for indbrudstyve, da familier ofte er bortrejst fra deres hjem. Hvis du og familien ikke skal holde jul hjemme, så sørg for at få det til at se beboet ud – det er det bedste middel mod indbrudstyve. Og dette kan gøres med forholdsvis simple tiltag: Lad lidt lys være tændt inde i huset, få jeres nabo til at parkere bilen i jeres indkørsel og lad julelys være tændt udenfor.

Annonce
Tekst: Søren Clemen Ellern Gøttsche
Foto: Alamy
Publiceret: 22-12-2013
Pin it

Relaterede artikler

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri