Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Sådan undgår du julestress

Nyt fra Hjemmet
Vi kender det alle sammen. December kan hurtigt blive en travl måned, hvis vi ikke passer på. Men selvom der er mange ting, som skal nås, så kan det sagtens lade sig gøre at undgå den værste juletravlhed.

Lav en plan over, hvad du vil nå
Find ud af, hvad der er vigtigst at nå, og find ud af, hvad du kan nå, hvis du har tid tilovers. Husk at være realistisk, så du ikke gaber over for meget. 

 

Bestil julegaverne over nettet
Orker du heller ikke at ræse op og ned ad gågaden, så sæt dig til rette foran computerskærmen derhjemme og klik dig frem til årets julegaveindkøb. De fleste webshops yder returret til engang ind i januar, og mange har fri fragt, hvis du køber for et bestemt beløb.

 

Læs om 10 gode steder at handle julegaver på nettet

 

Køb julegaver i god tid
Generelt kan man sige, at det er en god idé at få overstået alle slags juleindkøb så tidligt som muligt. På den måde undgår du at fare rundt i de sidste dage op til jul, og du har en mindre risiko for at glemme noget.

Annonce

 

Hvis du har rigtig god tid, så kan du prøve at lave dine egne spiselige julegaver. Se her hvordan.

 

Afstem gaveprisniveauet med din familie
Det kan være en god idé at aftale med din familie, hvor mange penge I vil bruge på julegaver til hinanden. På den måde undgår I falske forhåbninger og dårlig samvittighed.

Hold jul på jeres måde
Der findes ingen rigtig måde at holde jul på, så pas på med at lade ambitioner og forventninger ødelægge den gode stemning, men skab derimod jeres egne traditioner.

 

Få frisk luft, sov godt og bevæg dig lidt
Husk at få lidt frisk luft hver dag i juledagene. Det kan med fordel kombineres med en god gåtur eller en sneboldkamp. Så sover du bedre om natten, og det er alt sammen med til at sænke dit stressniveau.

 

Husk at nyde julen
Julen er hjerternes fest og en rigtig hyggelig højtid. Det må du ikke glemme, når du befinder dig midt i juleræset. Trak derfor stikket ud engang i mellem, og læn dig tilbage og nyd julen. Spis noget juleslik, vær sammen med venner og familie og nyd den flotte julepynt.

 

Se også: Hvornår pynter I op til jul?

 

Tekst: Søren Clemen Ellern Gøttsche
Foto: Alamy
Publiceret: 20-11-2013
Pin it

Relaterede artikler

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri