Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Se DR-værts smarte udekøkken

Nyt fra Hjemmet
I Hjemmet nr. 45 bringer vi en artikel om Mette Bluhme Rieck, der er vært på DR-programmet ”Guld på Godset”, hvor danskere får sat pris på deres arvestykker og antikviteter. Vi er hjemme hos hende, for at høre om hendes egne gode loppefund og kreative løsninger i sit hjem, heriblandt et smart udekøkken.

Det reddede mit år! Jeg blev SÅ glad for, at jeg et fandt det. Mette Bluhme Rieck griner lidt ad sig selv og ser på det store stationsur fra DSB, som har fået ærespladsen i hendes lyse stue med store panoramavinduer.

– Det har endda lys. Prøv at se…

Den slanke lyshårede tv-vært finder en ledning frem og plotter stikket i kontakten. Lyset tændes, og et øjeblik er tiden skruet tilbage. Til før digitale ure og elektroniske skærme, til dengang den store viser på det talløse ur talte tidens minutter i ryk på DSB’s perroner. Og uret er bare et fund blandt mange i Mettes hjem, som også bugner af smarte løsninger.

 

Nemt og billigt udekøkken

En af de smarte løsninger er Mette Bluhme Riecks udekøkken, som med et bord af fliser sat på vinkelophæng er kæresten Sørens værk, og det bliver brugt flittigt, så snart vejret er til det.

Annonce

– En betonplade koster spidsen af en jetjager, men fliserne koster 15 kroner stykket og er nemme at skifte, hvis én går i stykker, siger Mette med et smil.

 

Tekst: Anette Løkken Sørensen & Søren Clemen Ellern Gøttsche
Foto: Henrik Bjerregrav
Publiceret: 02-11-2013
Pin it

Relaterede artikler

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!

Hjemmet i denne uge