Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Har man ikke bevidst fravalgt parfume i alle sine produkter, tegner der sig generelt et billede af en langt større parfumekontakt i hverdagen, end vi selv går rundt og tror.

Skru ned for parfumen på Parfumefri Hverdag 2014

Nyt fra Hjemmet
Hver anden of os ønsker at skrue ned for parfumeforbruget. Det viser ny undersøgelse om danskernes parfumevaner. En ny mærkedag, Parfumefri Hverdag, skal gøre op med de dårlige vaner.

Hver anden af os ønsker mindre eller slet ingen parfume i hverdagen. Samtidig føler fire ud af ti, at de ikke ved nok om, hvordan de så kan undgå de kunstige duftstoffer. Det viser en ny undersøgelse foretaget af Gallup.

 

Undersøgelsen viser også, at mange tror, at de slet ikke er i kontakt med parfume i løbet af en dag, men hvis du kigger nærmere på dine hverdagsprodukter, fortæller de en anden historie.

 

En tredjedel af os vasker hænder op til ti gange om dagen, hver femte bruger make-up og hårprodukter mindst en gang dagligt, halvdelen smører sig ind i creme hver dag, og tre ud af fire tager deodorant på mindst en gang om dagen.

 

Har man ikke bevidst fravalgt parfume i alle sine produkter, tegner der sig et billede af et langt større parfumeforbrug, end vi selv går rundt og tror.

Annonce

 

Derfor har Neutral i samarbejde med Sundhedsplejersken.dk besluttet at sætte fokus på det skjulte parfumeforbrug med en landsdækkende mærkedag – Parfumefri Hverdag den 27. september.

 

Du kan læse mere på parfumefrihverdag.dk

Publiceret: 27-09-2014
Pin it

Relaterede artikler

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri