Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Spaghettitræer & venstrehåndsburgere: 5 klassiske aprilsnarre, du vil elske

Nyt fra Hjemmet
Hoppede du også på Ekstra Bladets historie om salget af Storebæltsbroen til Goldman Sachs? Og kan du huske det år, aviserne skrev, at der skulle indrettes en Netto i Rundetårn? Der er ingen tvivl om, at vi er super gode til aprilsnarre her i Danmark, men de kan bestemt også være med i udlandet.

Spaghettitræer i Schweiz
I 1957 fortalte det engelske nyhedsprogram Panorama, om de schweiziske spaghettifarmere, kunne se frem til en meget fin høst af spaghetti på grund af den meget milde vinter. Indslaget blev ledsaget af billeder af folk, der ’plukkede’ spaghetti fra træerne. Utrolig mange seere plumpede direkte i, og BBC var udsat for en mindre telefonstorm, hvor folk blandt meget andet ville vide, hvordan de kunne plante et spaghettitræ. Det lakoniske svar var: Stik et spaghettirør i en dåse flåede tomater og håb på det bedste…

 

 

Svensk farve-TV
I 1962 sendte svensk TV kun i sort/hvid, så da tv stationens tekniske ekspert tonede frem på skærmen den 1. april og fortalte seerne, at de kunne lave deres fjernsyn om til at vise farve-TV, ville begejstringen ingen ende tage. Ifølge eksperten skulle man blot tage et par nylonstrømper og trække dem ned over sit fjernsyn, så ville billedet komme frem i farver.

Annonce

 

 

Digital Big Ben
I 1980 var BBC på pletten igen, da de udsendte en nyhed om, at Big Ben skulle laves om til et digitalur. På den måde kunne man undgå at uret gik upræcist, og det ville være meget mere praktisk. Det er vist unødvendigt at skrive, hvilket ramaskrig det affødte i offentligheden, før det gik op for folk, at der var tale om en aprilsnar.

 

 

En venstrehåndsburger
I 1998 indrykkede Burger King en store helsides annonce i USA Today, hvor de præsenterede deres nye venstrehånds Whopper. Special-designet til landets 32 millioner venstrehåndede, var alle ingredienserne i burgeren vendt 180 grader, så den var nemmere at spise med venstrehånd. 

 

 

Fløjtende gulerødder
I 2002 lancerede den engelske supermarked kæde Tesco en ny genmodificeret  gulerod. Ifølge supermarkedskæden var guleroden blevet designet til at udvikle særlige lufthuller, som så ville resultere i en høj fløjten når guleroden var færdigkogt.

 

 

Er du selv blevet snydt i dag? Fortæl os om det på Facebook

 

Læs også: Top 100 April Fool's Day Hoaxes of All Time

 

 

Tekst: Hanne Bang
Foto: Alamy/Museumofhoaxes.com
Publiceret: 01-04-2014
Pin it

Relaterede artikler

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!

Hjemmet i denne uge