Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Spar over 2.000 kroner på bredbånd og mobiltelefon

Annonce
De faste udgifter er dem, der fylder mest i budgettet. Og mange af dem kan vi ikke ændre på. Men der er til gengæld andre, som vi ofte godt kan skære i – og endda uden at vi vil mærke nogen forskel. Det gælder blandt andet poster som bredbånd og mobilabonnement.

En stor del af budgettet går til de faste udgifter. Det er alt sammen noget, som vi ikke kan undvære. Men vi kunne godt undvære at bruge helt så mange penge på de mange faste udgifter hver måned. Så hvis vi kunne skære lidt i de faste poster, kunne der blive råd til lidt mere af alt det andet.

Man kan selvfølgelig altid skære ned på udgifterne ved at give slip på noget og så undvære det helt. Men tænk, hvis du i stedet kunne skære ned på udgifterne uden at skulle undvære noget eller mærke nogen som helst forskel. Det ville da være værd at undersøge.

Giv din økonomi et grundigt pristjek
Det er en rigtig god idé at gå din økonomi efter i sømmene med jævne mellemrum. Ofte vil du opdage, at det giver direkte besparelser på kontoen.

Annonce

Det kan føles en smule uoverskueligt og overvældende at skulle i gang med at undersøge priserne på alle dine faste udgifter, for hvor skal man ende og begynde. På internetsider som Boligportal.dk kan du få en håndsrækning til opgaven. Her tilbyder de en ny service til deres brugere. Under Pristjek kan du undersøge og sammenligne priser og vilkår på en lang række poster, blandt andet bredbånd og mobiltelefoni. Det er ganske gratis og helt uforpligtende at benytte sig af deres service. Og du kan lave et pristjek af din økonomi på bare få minutter.

Spar penge på bredbånd og mobiltelefon
Hvis du tjekker priserne på de forskellige leverandører under Boligportal.dk's Pristjek, vil du sikkert opdage steder, hvor du kan spare penge.

Ofte er der nemme penge at spare på for eksempel dit bredbånd og mobilabonnement, for her ændrer priserne sig ganske tit. Faktisk er det slet ikke usandsynligt, at du vil kunne spare over 2.000 kroner om året på mobilabonnementer og bredbånd blot ved at ændre din bredbåndsløsning og dit mobilabonnement.

Har du den rigtige løsning?
Mange af os har for en del år siden bestilt en bredbåndsløsning og et mobilabonnement, og så fortsætter vi med den løsning og hos den samme leverandør uden at tænke videre over det.

Men måske har du en bredbåndsløsning, der langt overstiger dit behov – og så betaler du hver måned for noget, som du reelt ikke bruger. Det kan også være, at du betaler en høj pris for taletid og data, som du slet ikke får brugt. Og det er jo ærgerligt at betale for noget, som man aldrig bruger.

Derfor vil du netop heller ikke mærke nogen forskel, hvis du ændrede din bredbåndsløsning eller dit mobilabonnement – for du får stadig det, som du har brug for, men du betaler til gengæld ikke længere for noget, som du ikke bruger.

Publiceret: 05-01-2016
Pin it

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri