Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Hvem husker ikke den tysktalende familie, der havde fået danske stemmer i Kinderæg-reklamerne om de tre overraskelser i én.

Spøjs fødselar fylder rundt: Se de sjove reklamer

Nyt fra Hjemmet
De fleste af os husker, da Kinderæg-reklamerne i 90'erne lancerede sloganet "opfylder 3 ønsker på en gang". I år fylder det hyggelige chokoladeæg med det underholdende indre 40 år.

Gennem de sidste fire årtier har Kinderægget budt på mere end 8.000 forskellige slags legetøj, og de fleste har nok - enten selv, med børn eller børnebørn - siddet og samlet og leget med æggets indhold.

 

Trods Kinder Surprises tyskklingende navn produceres det af den italienske chokoladefabrikant Ferrero, der også står bag produkter som Nutella og Ferrero Rocher.

 

Idéen til et chokoladeæg, som også skulle indeholde en overraskelse i form af et lille stykke legetøj, fik Michele Ferrero i 1974. Den kom fra en gammel italiensk tradition, hvor børn får chokoladeæg med legetøj indeni til påske. Michele Ferrero videreudviklede denne idé og gjorde det til en året rundt-tradition.

Annonce

 

Idéen til Kinderægget kom fra Italien, hvor man giver børn chokoladeæg med legetøj i til påske.

 

Kinderægget blev hurtig en succes, og i slutningen af 1970'erne kom det på hylderne i Danmark med navnet Kinder Overraskelse Med Legetøj. Her i landet tænker mange med en vis mængde nostalgi på legetøjs-ægget, der i dag hedder Kinder Surprice.

 

 

 

Nogle kan slet ikke få nok af Kinder overraskelser, og det vurderes, at der på verdensplan findes ca. otte millioner Kinder Surprise-samlere. I Danmark er de blandt andet repræsenteret i Dansk Kinderæg-forening, der afholder årlige samlermesser.

 

Smølferne og Aristocats er en del af Kinder-samleobjekterne fra 1970'erne og 1980'erne.

Publiceret: 12-09-2014
Pin it

Relaterede artikler

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri