Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Storm over Danmark i dag

Nyt fra Hjemmet
I dag rammer efterårets første stormvejr størstedelen af Danmark, når DMI forventer vindstyrker op til mellem 20 og 25 m/s i alle landsdele undtagen Nordjylland, hvor der er risiko for storm.

Omkring middagstid vil de første vindstød af stormstyrke ramme Vadehavsområdet i Sydvestjylland, siger meteorologerne. Derefter vil stormen brede sig indover Sønderjylland, Fyn og Vest- og Nordsjælland, hvor der vil være risiko for vindstød af stærk storm eller orkan. Men selvom stormen i dag kommer til at føles voldsom for mange, så vil den ikke nå den værste storm nogensinde til sokkeholderne.

 

3. december 1999

Den værste storm Danmark har oplevet var faktisk en orkan, og den fandt sted den 3. december 1999. Her blev målt de højeste vindhastigheder på dansk grund nogensinde, da vindmålere ved Rømø registrerede vindstød på op til 51 m/s. Orkanen ødelagde dengang værdier for 13 milliarder kroner, kostede seks mennesker livet og kvæstede 800 mennesker.  

Annonce

 

Men så galt går det efter alt at dømme ikke i dag, hvor stormen forventes at være drevet ud af landet fra midt på aftenen. Og den vil være relativt kortvarig og kun stå på et par timer, der hvor den rammer.

 

Hvad er den værste efterårsstorm, du har oplevet? Svar i kommentarfeltet herunder.

Tekst: Søren Clemen Ellern Gøttsche
Foto: Alamy
Publiceret: 28-10-2013
Pin it

Relaterede artikler

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!

Hjemmet i denne uge