Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Sygdommen lærte mig ikke at give op

Nyt fra Hjemmet
Væggene i Helle Høstrups lejlighed er tomme. Hun er lige flyttet fra Højbjerg ved Århus til Birkerød for at være tæt på sine tre børn og to børnebørn, der alle bor på Sjælland.
Farverige malerier og eksotiske masker står klar til at blive hængt op, og reolerne er fulde af rejsebøger og bøger om klatring, der vidner om den 53-årige kvindes aktive liv i lande, som de fleste kun drømmer sig til.
Helle besteg i 2002 sit første bjerg over 5000 meter, Kilimanjaro i Tanzania. Siden har hun rejst meget og stået på toppen af bjerge over hele verden både privat og som guide.
Annonce

Men den rejse, der har overvældet Helle mest, er den, hun foretog til Nepal i april og maj 2008.
Hun ville se, om hun stadig havde styrke nok til at bestige de bjerge, hun havde drømt sig væk til under sit sygdomsforløb.
– Jeg mærkede en bule på min hals på en trekkingtur (vandring i vanskeligt terræn, red.)i Nepal i slutningen af 2006. Og da jeg kom hjem til Danmark, var den blevet større, siger Helle.
Mellem jul og nytår fik hun konstateret en meget aggressiv form for non-hodgkins lymfekræft.
– Min verden krakelerede, da jeg fik beskeden. Jeg følte, at min krop havde udført et bagholdsangreb på mig, og jeg græd, fordi jeg var bange, siger Helle og fortsætter:
– Det første stykke tid tog jeg bogstaveligt talt hånden for munden, når jeg tænkte på det. Som når man ser noget forfærdeligt i en gyserfilm.
Tekst: Luise Marie Bekker
Foto: Pia Burmølle Hansen
Publiceret: 25-01-2010
Pin it

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!

Hjemmet i denne uge