Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

To små piger med fart på

Nyt fra Hjemmet
Klokken var to om natten, da Michaela på knap ét år vågnede den 16. februar 2010. Hun græd, men det tog lidt tid, før hendes højgravide mor fik sin krop op af sengen og ud i køkkenet, hvor hun varmede en flaske, så inden den var klar, sov Michaela trygt igen.
Nu var hendes mor, Jessie Paulsen, til gengæld lysvågen, og hvorfor ikke bruge tiden til at få sig et bad?
Jessie og hendes kæreste, Jan van Dorst, bor på en landejendom i landsbyen Ravsted i Sønderjylland, hvor han arbejder med landbrug, mens hun deler sin arbejdstid op mellem et job som sygeplejerske og et som medhjælper på gården.
Annonce

Da Hjemmet besøger parret, sidder Jessie med nyfødte Katharina på armen. Ved bordet sidder også en anden mor fra Ravsted, Malene Jakobsen. Hun sidder med datteren Lærke. Begge piger blev født den 16. februar, og begge havde ualmindeligt travlt med at komme ud og se verden.
– Et eller andet fik mig til at tage min telefon med, da jeg gik i bad den nat, fortæller 26-årige Jessie, der havde haft så mange plukveer, at hun ikke tænkte nærmere over, at veerne nu også rev i hendes krop.
Jordemodertasken stod ganske vist klar til den hjemmefødsel, hun og Jan havde planlagt, men der var endnu 14 dage tilbage af graviditeten, så Jessie anede ikke uråd.


Læs hele artiklen i Hjemmet nr. 19/2010
Tekst: Lise Petersen
Foto: Heidi Lundsgaard
Publiceret: 10-05-2010
Pin it

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!

Hjemmet i denne uge