Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Trekantsdramaet på Badehotellet: De evige tre

2
Nyt fra Hjemmet
Kontorchefen, hans yndige kone og hendes elsker er et gennemgående trekantsdrama i Badehotellet. Selvom de har lyst til at give dem en opsang, så holder skuespillerne Cecilie Stenspil, Peter Hesse Overgaard og Jens Jacob Tychsen meget af deres fejlbarlige og meget menneskelige tv-figurer.

Vi er de evige tre. Ligesom i Tove Ditlevsens digt, siger Cecilie Stenspil og smiler, mens hun nynner den melodi, Anne Linnet har komponeret til det kendte digt om kærlighedens veje og vildveje:

„Der er to mænd i verden, der bestandig krydser min vej, den ene er ham jeg elsker, den anden elsker mig"

Cecilie, 36, spiller fru Helene Aurland i serien Badehotellet, hvor hun er gift med den alvorstunge Hjalmar Aurland, i skikkelse af Peter Hesse Overgaard. Hun er overbevist om, at den yndige Helene elsker sin mand:

– Hun er bare blevet forelsket i en anden, og det er meget menneskeligt. Helene handler efter bedste evne. Jeg kan godt lide hende, for hun er meget menneskelig, mener Cecilie.

61-årige Peter Hesse Overgaard spiller den tilsyneladende triste kontormand. Han ser nu ikke sin figur som trist, men snarere som realisten, der er tilfreds i sit liv:

Annonce

– Aurland synes, at livet er udmærket. Han vil ikke lave noget om og har ingen planer, som de andre mænd i serien. Han er økonomisk sikret i sit job, han har en kone og nu også et barn, som han er meget glad for. Hjalmar er glad, opsummerer Peter og ser med et stort smil på Cecilie, der sidder ved siden af ham.

Hjemmets udsendte møder ham, Cecilie Stenspil og Jens Jacob Tychsen på en restaurant i Lyngby. De tre er glade for at spille sammen og enige om, at det er et stort privilegium at være med i Badehotellet. Både, fordi de hygger sig meget i hinandens selskab, og fordi de får mulighed for at lade deres karakterer udvikle sig:

– Tv-serier skal ses over tid, så det er spil på den lange bane. Alt skal ikke fyres af på én gang, forklarer Cecilie, der godt kan forstå, at Helene blev betaget af sin ældre mand:

– Hun blev betaget af hans vid, og i begyndelsen havde de meget til fælles. De er begavede mennesker, men de glider fra hinanden, som det sker for os mennesker, mener Cecilie.

Selvom Helene elsker sin mand, har hun alligevel haft en affære med skuespilleren Weyse, som oven i købet er far til det barn, hendes mand tror, er hans:

– Jeg har lyst til at fortælle hende, at hun ikke kan spille på to heste på én gang, men det var jo ikke lige sådan at blive skilt dengang. Mest af alt har jeg lyst til at give hende en krammer, siger Cecilie.

 

LÆS OGSÅ: Bag om Badehotellet: Det perfekte kostume kan gøre mig lykkelig

 

Rar egoist

En anden, der i virkeligheden også kunne trænge til hjælp, er den stærkt selvoptagede skuespiller Edward Weyse. Det mener skuespilleren Jens Jacob Tychsen, der mest af alt har lidt ondt af sin karakter:

– Han er en kæmpe egoist. Et barn indeni, men han vil ikke gøre nogen fortræd, mener Jens Jacob, der er 40 år.

Han oplever selv, hvor meget seerne lever sig ind i handlingen, for Jens Jacob bliver stoppet på gaden af folk, der spørger, hvorfor han opfører sig så dårligt?!

– Weyse kommer bare til det, fordi han får sig rodet ud i meget, som han ikke kan rode sig ud af igen, forsvarer den populære skuespiller sin figur.

Selv er han meget glad for Weyse:

– Han er storskrydende, og det er skønt at spille sådan en figur, der viser sine knap så charmerende sider. Jeg ser Weyses karakter som en hilsen til nogle af teaterets store egocentrikere, og jeg tænker på dem med stor kærlighed, når jeg spiller rollen. Som barn labbede jeg folkekomedierne i mig, og jeg elsker alt det flødeskum og kransekage, der er i dem, siger Jens Jacob med et smil.

Om Weyse her i tredje sæson af Badehotellet endelig bliver mere ansvarlig, skal man som seer nok ikke sætte sin lid til, men der sker en forandring, for Helene er forandret:

– Helene havde en længsel efter at få det barn, og det, at hun er blevet mor, har flyttet hendes verden. Hun er mere bekymret og skrøbelig. Selvom jeg ikke selv har børn, så har jeg to bonusbørn, og jeg tror, at det er en del af det at blive mor, siger Cecilie med sit strålende smil.

Om hun fortsat vil være fanget i trekantsdramaet, når sæsonen er forbi, vil hun ikke afsløre. Kun kan hendes filmmand konstatere, at nok bliver han svigtet af sin Helene på skærmen, men både der og i virkeligheden er han en tilfreds mand:

– Det er en stor glæde at spille sammen med Cecilie. Jeg kunne ikke ønske mig bedre, slutter Peter Hesse Overgaard med et smil.

 

LÆS OGSÅ: Andrea Birkkjær fra 'Badehotellet': Jeg blev kastet ind i alt det sjove!

LÆS OGSÅ: Tidligere stuepige på Svinkløv: Min sommer på badehotellet

LÆS OGSÅ: Amalie Dollerup: "Det var lidt for meget"

Tekst: Anette Løkken Sørensen
Foto: Søren Jansby
Publiceret: 16-02-2016
Pin it

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

2
25 apr 2016 12:51
Der er den nok bedste danske serie der længe har kørt på TV, jeg håber de bliver ved med at producere den gode underholdning. Mvh Tim Petersson Http://www.lavenergi.dk
25 apr 2016 12:53
Der er den nok bedste danske serie der længe har kørt på TV, jeg håber de bliver ved med at producere den gode underholdning. Mvh Tim Petersson lavenegi.dk
Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri