Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Ulykke ødelagde Susannes fremtidsplaner: Nu har jeg nye drømme

Nyt fra Hjemmet
Magnus på fire år løber glad rundt i haven og venter på, at mormor Birgit kører ham i børnehave, mens den godmodige og velpolstrede bassethund Dolly lunter rundt i et mere adstadig tempo og snuser til blomsterne.
Haven omkranser et yndigt sortmalet træhus med hvidmalede vinduer, og her i landlige omgivelser ved Møgelkær sydøst for Horsens bor Magnus sammen med sin mor, den i dag 32-årige Susanne Lind Christensen.
Umiddelbart møder vi en munter og sorgløs lille familie, men for Susanne har vejen hertil været lang og hård. Og den Susanne, vi møder i dag, er en helt anden end hende, der glad og ubekymret steg ind i en bil en dejlig julidag for syv år siden.
Annonce

En af Susannes kammerater på lærerstudiet havde spurgt, om hun ville køre med ham ud og kigge på en ny bil, og det syntes Susanne lød hyggeligt. Studiekammeratens to små piger skulle også med, og han gav burgere på McDonald’s og is, som pigerne fik lov at spise i bilen.
– Da vi kommer hen til et lyskryds i det sydlige Horsens, må vi holde stille. Lyset er sat ud af funktion, fordi det er ved at blive repareret, og en af pigerne spørger, om jeg vil hjælpe hende med isen.
– Jeg tager sikkerhedsselen af, så jeg kan nå om på bagsædet. Pludselig er alting kaos… og så mister jeg bevidstheden, fortæller en tydeligt berørt Susanne.


Læs hele historien i Hjemmet nr. 22/2010
Tekst: Astrid Westergaard
Foto: Henrik Bjerregrav
Publiceret: 31-05-2010
Pin it

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!

Hjemmet i denne uge