Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Vi valgte at se fremad

Nyt fra Hjemmet
– Jeg eeelsker „smat“, siger treårige Simone med et selv-valgt udtryk for den nybagte banankage, der dryppende af chokoladeglasur, står på køkkenbordet.
Hendes lille ansigt, omkranset af en endnu sparsom blond hårpragt, lyser op ved tanken om kagestykket på hendes tallerken.
I øjeblikket drejer det sig om at få masser af kalorier i den livlige pige, for efter en langvarig kemobehandling skal Simone skubbes i gang og få mere huld på sin spinkle krop.
Sidste forår, hvor Simone skulle ta’ det store skridt fra dagpleje til børnehaven, lå hun i stedet på børnekræftafdelingen på Skejby, i gang med den første af 18 kemobehandlinger.
Annonce

– Vi havde undret os over, at den forkølelse, Simone havde raget til sig efter jul, blev ved. Hun var tilstoppet i næsen, og ind imellem fik hun næseblod, som efterhånden ikke ville stoppe. Det generede hende ikke, for hun havde fuld fart på hele tiden, tørrede bare næsen og fortsatte sin leg, fortæller hendes mor, Helle, som til sidst insisterede på, at datteren blev grundigt undersøgt.
Familien, der også tæller far, Peter, og storesøster Kate på otte år, bor på en gård i Them, tæt på Silkeborg. I et hjørne af gårdspladsen hænger vasketøj med et umiskendeligt lyserødt pigepræg, der er brægende får i folden, en kæmpe trampolin på græsplænen, og den ene længe af gården er ved at blive sat i stand.
Det er et hjem, hvor der leves og er gang i meget. Men familiens liv blev sat på stand-by sidste år, da den hårdnakkede forkølelse viste sig at være kræft i Simones ene bihule.
– Vi regnede med, at det bare var børnepolypper, så vi var ikke urolige, da vi skulle have svar på undersøgelserne. Jeg var cyklet på arbejde, og Helle havde taget sin mormor med på sygehuset, fortæller Peter, der er smed.

Læs resten i Hjemmet i denne uge
Tekst: Helle Andrés
Foto: Jens Bach
Publiceret: 13-07-2009
Pin it

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!

Hjemmet i denne uge