Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Hjemmets chefredaktør Marianne Gram med Vibekes præmie - en kurv fyldt med godter fra Konnerup & co og masser af Vilhelm Hansens hyggelige julenisse-ting

Vibeke vandt Hjemmets drille-konkurrence

Nyt fra Hjemmet

1200 deltog i denne weekend i Hjemmets konkurrence på Kreative Dage i Fredericia, men kun én gættede, hvor mange gram grødris, der var vi vasen på Hjemmets stand. Og det var Vibeke Grauslund fra Fredericia, der ramte de 439 g helt præcis. Det var dog sjovt at høre, hvordan der blev gættet. Rigtigt mange er allerede gået i gang med risengrøden og ved udmærket, at der er 500 g i en pakke grødris – og kunne så sjusse sig frem til, at der var lidt færre her. Andre skød lidt mere fra hoften. Til lykke til Vibeke, der får kurven fyldt med godter fra Konnerup & co og masser af Vilhelm Hansens hyggelige julenisse-ting sendt direkte til døren.

 

Annonce
Tekst: Redaktionen
Publiceret: 28-10-2015
Pin it

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!

Hjemmet i denne uge