Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Vis os din bedste sommer-selfie og vind ♥

Nyt fra Hjemmet
Sommerferie er selfie-tid - har du taget et sjovt, anderledes, sødt eller fint selfie af dig selv ude i det danske eller udenlandske sommerland, så del det med os her og vind et flot 3 delt rustfrit grillredskabssæt fra Weber.

Ligner nu bugner Facebook og andre sociale medier af de såkaldte selfies, hvor folk har taget billeder af sig selv ude i det dejlige danske sommerland eller på spændende steder i udlandet.

Har du også taget et fint, sjovt, sødt eller anderledes selfie? Så del det og et par ord om billedet med os på Hjemmets Facebook-side.

Der kan du også se et selfie af chefredaktøren og andre af Hjemmets medarbejdere.

Blandt alle de oploadede selfies trækker vi lod om en flot præmie gaveæske fra Weber med paletkniv, stegegaffel og grilltang i rustfrit stål. Vi trækker vinderen mandag den 4. august – og glæder os til, at se dine sommer-selfies!

 

 
Annonce

 

Hvad er en selfie?

Selfie er et udtryk for at tage et typisk uformelt fotografisk selvportræt, som man har fotograferet med et håndholdt digitalkamera eller mobiltelefon. Selfies bliver især brugt af teenagere og kendte personligheder. Udtrykket blev første gang brugt i 2002, men det var først i løbet i 2012, at selfie for alvor blev allemandseje i takt med at brugen af selfies på social medier som Instagram og Facebook eksploderede. I 2013 kårede Oxford-ordbøgerne "selfie" til at være årets od.
(Kilde: Wikipedia)

Tekst: Hanne Bang
Foto: Redaktionen
Publiceret: 29-07-2014
Pin it

Relaterede artikler

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!

Hjemmet i denne uge