Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Vis os dit håndarbejde og vind flotte garnpakker

Nyt fra Hjemmet
Ovre på hendesverden.dk har vi slået dørene op for ’Mit håndarbejde’- et helt nyt mødested for håndarbejdsinteresserede på nettet.

Her kan du dele dine bedste tips, vise dit fineste håndarbejde frem, kigge på de andre medlemmers håndarbejdsprojekter og finde andre, der har de samme håndarbejdsinteresser som dig.

 

Når du opretter dig som bruger på 'Mit håndarbejde', får du mulighed for at lægge dine egne håndarbejdsprojekter ud på nettet – både dem du er færdig med, og de projekter som du er i gang med lige nu, så andre kan følge med i processen. Som bruger kan du også 'Synes godt om' andre brugeres håndarbejde, lave din egen håndarbejdsblog og meget meget mere.

 

De første kreative brugere har allerede lagt billeder af deres håndarbejdsprojekter ind i 'Mit håndarbejde' se dem her

 

For at fejre vores helt nye håndarbejdsforum trækker vi i marts måned lod om 12 skønne garnpakker fra Wilferts blandt alle de brugere, der har lagt billeder op af deres håndarbejde på 'Mit håndarbejde'

Annonce

 

 

 

Vær med i lodtrækningen om de flotte garnpakker – opret dig som bruger på Mit håndarbejde her

 

1. april trækker vi lod blandt alle de brugere, der har lagt billeder af deres håndarbejde op på Mit håndarbejde om:

 

9 garnpakker Firenze fra Wilferts til en værdi af 832 kr. pr. pakke og 3 garnpakker Natura fra Wilferts til en værdi af 531 kr. pr. pakke

 

 

Tekst: Redaktionen
Foto: Søren Jansby/Lisa Renner
Publiceret: 12-03-2012
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri