Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Vores jul skulle ikke blæses omkuld

Nyt fra Hjemmet
Der står røde julekaktus på bordet i familien Andersens hyggelige køkken... selvfølgelig gør der det. De dyrker jo selv et par millioner eksemplarer om året, og fra køkkenet i deres røde murstensvilla har Jette og Jørgen Andersen udsigt over til de uendelige rækker drivhuse, der udgør deres gartneri, Thoruplund på Fyn.
Deres 31-årige tvillinger Bodil og Jacob er medejere og arbejder begge i gartneriet, men i dag har de afsat tid til en kaffepause, da alt ånder fred og ro derovre.
I et af drivhusene lyder der dæmpet julemusik fra en transistorradio, medarbejderne går roligt rundt og pakker planter, og der er ikke længere spor efter den katastrofale decemberdag for ti år siden, da orkanen bragede ind over de nøgne marker og lagde det meste af gartneriet i ruiner.
Annonce

– På få timer jævnede stormen flere af vores drivhuse med jorden og beskadigede resten, så halvanden millioner planter gik tabt. Desuden mistede vi de nye sorter, som vi havde været otte år om at udvikle... Det var dybt deprimerende, fortæller 62-årige Jørgen.
Nu har familien heldigvis fået repareret alle skaderne, og det bliver en betydeligt mere munter jul i år. Men stemningen omkring bordet bliver alvorlig, da familien genkalder sig den dramatiske fredag.
Tekst: Lonnie Findal
Foto: Heidi Lundsgaard
Publiceret: 30-11-2009
Pin it

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri