Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Dennis er et mirakelbarn

Nyt fra Hjemmet
– Hej, siger 12-årige Dennis med et kækt smil og rækker høfligt hånden frem til et varmt velkommen. Vi sætter os ved køkkenbordet i den hyggelige gamle landsbyskole i Over Jerstal ved Vojens. Her bor Dennis sammen med sine forældre, Jette og Jan Lillelund, begge 39 år, og sin storebror, Morten på 15 år. Alle fire har gennemlevet en meget svær tid, som kunne have kostet Dennis livet.
Dennis virkede ellers frisk og sund, men begyndte pludselig at klage over utilpashed med hovedpine og daglige opkastninger. Familiens læge undersøgte ham flere gange, før det blev besluttet at scanne hans hjerne.
Dagen efter at Dennis havde fejret sin otteårs fødselsdag, blev diagnosen stillet på sygehuset i Sønderborg. Scanningen viste, at han havde en svulst i baghovedet. Den var på størrelse med et hønseæg.
Annonce

Resultatet var et chok for Jette, der dengang var fabriksarbejder, og Jan, som et halvt år før havde startet sit eget vvs-firma.
− Jeg følte det som at få en knytnæve i ansigtet. Da jeg hørte ordet hjerneoperation, virkede det frygtelig skræmmende. Jeg kunne slet ikke forlige mig med tanken om, at nogen skulle skære i hovedet på min dreng, siger Jette.
Det rystede forældrene endnu mere, da en overlæge fortalte dem, at Dennis kun havde 50 procent chance for at overleve. Den besked var så svær at sluge, at tårerne fik frit løb.
− Vores største angst var at miste Dennis. Derefter frygtede vi, at han blev dybt hjerneskadet, hvis han vendte tilbage til livet. Vi kunne bare stå magtesløse på sidelinjen og bede til Vorherre, siger Jette stille.


Læs resten i Hjemmet nr. 31
Tekst: Leif Bredegaard
Foto: Marianne Andersen
Publiceret: 27-07-2009
Pin it

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri