Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Kærlighed er den bedste kur

Nyt fra Hjemmet
Diamantringen, som hun fik, da Søren friede for nylig, springer lige i øjnene med sin funklende blå brillant. De velordnede omgivelser i villaen på Bjergfyrvangen nord for Odense er også nye. Ligesom jobbet som gruppeleder i hjemmeplejen.
Faktisk er der sket så meget det sidste halve år af Pia Valentins 45-årige liv, at det trodser enhver forestilling om, hvordan det er at være kræftsyg.
– Jeg lovede mig selv, at jeg ville leve mit liv som om, jeg var rask. Heldigvis har jeg en stærk vilje og en evne til at tænke fremadrettet, så det er bare på med håret og af sted, lyder Pias opskrift på, hvordan man bedst tackler en livstruende diagnose, som i hendes tilfælde var kræft i underlivet.
Annonce

– Det er spild af tid at gå rundt og ærgre sig og granske efter årsager til, at man blev syg. Man skal hellere fokusere på det, man vil og kan, understreger Pia, der efter mange år som maratonløber og social- og sundhedsassistent i hjemmeplejen ved, hvor langt man når med en vis portion sejhed parret med en positiv indstilling.
Hun sender et varmt smil til sin forlovede, brandmanden Søren Qvist Brodersen, der sidder ved siden af ved det store spisebord og ser forelsket ud. Så fortæller hun om sidste år i december, hvor det gik op for hende, at hun var alvorligt syg.
– Jeg var så dødtræt i tiden op til, at jeg næsten ikke kunne hænge sammen, men jeg troede, det var fordi, Søren og jeg stadig boede hver for sig og levede vores liv i en Puma-taske, og så at jeg var blevet assisterende leder i hjemmeplejen 1. oktober, forklarer Pia, der samtidig passede sin løbetræning på op til 120 kilometer om ugen.
Den underlige bule på maven, som hun havde opdaget et halvt års tid forinden, havde ikke fået alarmklokkerne til at ringe.
Tekst: Connie Mikkelsen
Foto: Heidi Lundsgaard
Publiceret: 14-09-2009
Pin it

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri