Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Ulykken blev Helles vendepunkt

Nyt fra Hjemmet
I en skotøjsæske i bagagerummet ligger hendes splinternye køb. Et par hvide sportssandaler, som passer perfekt til hendes fod.
Det er en sommerdag i 2007. 22-årige Helle Munk har været i Tørring på skoindkøb. Nu sidder hun i sin lille Citröen på vej til sit hjem i Vejle.
Det begynder at regne. Øsregne. Himmel og vejbane står i ét, og asfalten forvandler sig til en tyk, glat masse.
Helle forsøger at bremse. Men der sker ingenting. Og på få sekunder ender hun sammen med tre andre biler i et harmonikasammenstød. Helles bil glider ud til siden, og selv om hun ikke aner, om der er nogle tilskadekomne i de andre biler, mærker hun lettelse i hele kroppen.
Annonce

Så stiger hun ud af bilen for at se, om nogle er kommet til skade. Det er de heldigvis ikke, ligesom hun selv er sluppet uskadt.
Helle ringer til sine forældre, og så begynder hun at græde og ryste over hele kroppen. Hun bliver hentet af sin mor, der bor syd for Vejle, og da de kommer hjem, fortæller hun, at hun ikke har betalt bilens forsikring. Men hendes mor regner snart ud, at Helles tårer dækker over meget mere end en ubetalt regning.
– Vi sidder og snakker til langt ud på natten. Jeg fortæller, at jeg har det dårligt og har haft det sådan længe.
– På arbejdet var jeg glad og fungerede godt, men herhjemme flød mit hjem, og jeg kunne ikke magte at rydde op eller gøre rent. Jeg havde bare ikke kunnet få hul på bylden og fortælle nogen om det. Men biluheldet gjorde, at facaden faldt, fortæller Helle, der efter samtalen med sin mor kom til læge og fik konstateret, at hun havde en depression.


Læs resten i Hjemmet i denne uge
Tekst: Marlene Grøftehauge
Foto: Jens Bach
Publiceret: 06-07-2009
Pin it

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri