Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Vores søn er da førsteklasses

Nyt fra Hjemmet
Da den spæde forældreløse Junling Quing lå og pludrede i sin tremmeseng på det kinesiske børnehjem, hvor han var blevet anbragt efter at være fundet foran døren til en politistation, anede han heldigvis ikke, at han kunne risikere at strande der. Mange adoptivforældre ønsker nemlig ikke at få et barn med et handicap eller en kronisk sygdom, og den lille dreng var født med dobbeltsidet læbe-gane-spalte.
Det jyske ægtepar Gitte og Bjarne Larsen brød sig ikke om tanken om de „andenklasses“, frasorterede børn. Derfor løber lille Albert – som han nu også hedder – rundt og leger i stuen i parrets nedlagte gård på landet i Skave ved Holstebro. Han er nu to år og otte måneder, og hans glade smil når helt op i hans uimodståelige mørke øjne, da hans storesøster på fem år, Leanna, finder et puslespil frem.
Annonce

– Vi har bestemt ikke fortrudt, at vi valgte Albert. Allerede da jeg så de første billeder af ham, følte jeg, at han var min, siger Gitte glad.
Da Gitte, 35 år, faldt for Bjarne, 37 år, under en Lars Lilholt-koncert for 10 år siden, fortalte hun ham ret hurtigt, at hun havde svært ved at få børn.
– Jeg havde været i et fast forhold tidligere, hvor jeg havde været rækken af undersøgelser igennem. Så jeg vidste godt, at Bjarnes og mine børn ikke uden videre kom flyvende med storken, siger Gitte.
Et liv uden børn kunne hun dog ikke forestille sig. Slet ikke. Parret måtte igennem et langt behandlingsforløb, som samtidig var en følelsesmæssig rutsjetur, hvor håb afløstes af skuffelse og sorg.
– Vi havde faktisk rekvireret adoptionspapirer, da det viste sig, at jeg var gravid med Leanna, siger Gitte.
Gitte gik i fertilitetsbehandling igen, da Leanna var ni måneder. Efter seks behandlinger måtte parret se i øjnene, at resultatet stadig var negativt.
– Nedturen var ikke så stor. Vi havde forliget os med tanken om, at vi ville adoptere, siger hun.


Læs resten i Hjemmet i uge 33.
Tekst: Ulla Iversen
Foto: Jens Bach
Publiceret: 10-08-2009
Pin it

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri