Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Alicante på den hvide kyst

Annonce
Viserne på armbåndsuret viser et kvarter i ni denne solskinsfyldte morgen sidst i maj, og temperaturen er allerede er krøbet op på 24 grader.

Fra vinduet på Hostal Monges kan jeg skimte Alicantes vartegn, Santa Bárbara-borgen, der knejser på en høj klippe 166 meter over det glimtende krystalklare hav. Svalerne kvidrer livligt, mens de boltrer sig i den stadig morgenfriske luft, og lige nedenfor mit vindue i den smalle og skyggefulde gade lyder der hyggelige hilsner fra kvinder på vej med indkøbstasker til markedet. Et par ældre herrer morgenlufter familiens småhunde.

I hotellets café venter skoldhed kaffe, og fotograf Heidi Lundsgaard og jeg kan ikke forestille os en bedre start på dagen her i Alicante på Spaniens sydøstlige kyst – også kaldet Costa Blanca-kysten.
Annonce


Vores hotel ligger midt i den gamle bydel, så vi har blot en frisk gåtur til det livlige marked Mercardo Central, som ligger i en smuk gammel torvebygning. Duften af hav og saltvand og lyden af sælgernes råb trækker os ned ad trapperne, hvor det bugner med friske fisk og skaldyr. Her er også boder med frugt og grønt, brød og kager, oste, oliven, mandler og andre delikatesser.

Læs hele reportagen i Hjemmet nr. 2/2011
Tekst: Astrid Westergaard
Foto: Heidi Lundsgaard
Publiceret: 12-01-2011
Pin it

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!

Hjemmet i denne uge