Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Bilferien behøver ikke betyde dagslange køreture. Kør kort og kom på lang luksus-weekend.

Gør en kort køretur til en lang og billig miniferie

ANNONCE
Bilferien er lig med frihed. En afstikker på autobahn kan vise sig som én af de bedste ferieoplevelser. Og så behøver man ikke en gang køre så langt for at komme langt væk fra hverdagen.

Ferie handler om at gå ned i gear. Ferie handler om at komme væk fra hverdagens stress og jag og lade den erstattes med afslapning og frihed til at gøre lige, hvad man har lyst til.

Lidt de samme kendetegn gælder bilferien som rejsefacon. Her er I i sandhed sin egen herre.

Med bilferien handler det ikke nødvendigvis om at komme fra destination A til destination B. Nogle gange kan den impulsive afstikker på den tyske autobahn føre til feriens allerbedste oplevelse. Selve rejsen til ferien bliver en del af selve ferien. Ferien starter ikke først, når vi er ankommet og har fået pakket ud, den begynder i det, vi sætter os ind og beslutter os for at køre af sted.

Korte strækninger til Nordtyske og Nordsjællandske perler.

Mange er dog tilbageholdende, for den lange køretur. Men bilferien behøver ikke være ensbetydende med lange strækninger og mange timer i bilen. Sammen med Risskov Bilferie har vi fundet tre gode bud på miniferier, der ikke kræver mere end et par timers kørsel.

I Danmark og Nordtyskland har Risskov Bilferie nemlig aftaler med en masse fler-stjernede hoteller og kroer, hvor mange af opholdene tilmed inkluderer wellness og gourmet mad. De mange aftaler betyder, at der er en masse penge at spare - helt op til 70 procent.

Én kort køretur bliver hurtig til en lang og billig weekend

Wellness, håndbold og kultur i det Nordtyske
Flensborg ligger kun et stenkast fra den dansk/tyske grænse. Her indlogeres I på det luksuriøse fem-stjernede Alter Meierhof hotel. For 1.999 kr. får I en lang weekend, der bl.a. inkluderer gourmetmorgenmad, aftensmad og champagne. Derudover vil der være adgang til hotellets wellness-afdeling.

Flensborg er fortsat præget af sit danske islæt. Slentre ned af deres charmerende gågade, belagt med små butikker og sæt jeg til rette på én af de mange fortovscafeer. Eller tag ud forbi byens livlige og populære havnefront. Og er I til håndbold i verdensklasse, så hører SG Flensborg-Handewitt også hjemme her, og en tur i Campushalle på kampdag er derfor et must!


Clücksburg slot i Flensborg

Kiel, en anden Nordtysk perle, er også et besøg værd. Den gamle tyske by kan måske ikke længere prale af det storbymærkat, som byen fik omkring 1900-tallet. Men der kan til gengæld prales med kultur en masse.

Gå til koncert i det gamle slot, besøg operahuset eller tag på museum og kunsthal. Og så indbyder stranden ud mod Østersøen til afslapning og slentreture.

Overnat i tre dage for 749 kr. det fire-stjernede Best Western Hotel i Kiel.

Grønne oaser og Shakespear i Nordsjælland
Men I behøver ikke en gang at krydse grænsen for at komme på miniferie. I Nordsjælland ligger det tre-stjernede Bymose Hegn Hotel, hvor I for kun 749 kr. kan få en lang weekend. Beliggende i hyggelige og dynamiske Helsinge, der byder på alt fra små hyggelige specialbutikker til byens oase med sine store grønne plæner, sine blomsterbede og springvandet.

Ikke langt derfra finder I Helsingør. Kronborg Slot, hvor Shakespears Hamlet foregår, er en selvfølge, men Helsingør er ved at blive et mindre kulturmekka. Den verdenskendte stjernearkitekt Bjarke Ingels har stået for designet af byens Søfartsmuseum, og er i år blevet nomineret til en prisen som årets europæiske museum. For ark.

Risskov Bilferie finder du flere tilbud på miniferier i resten af Europa.

Annonce
Tekst: Annonce
Publiceret: 23-02-2015
Pin it

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri