Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Italien er ét af danskernes favoritdestinationer, når vi skal på ferie.

Ferien til Italien behøver ikke koste budgettet - tre billige ferier

1
Annonce
talien har med gastronomi, badestrande, kultur og renæssancecharme været én af danskernes fortrukne rejsemål i mange år. Det eneste benspænd synes at være prisen på ferien til Italien. Sammen med Risskov Bilferie har vi her fundet tre billige italienske feriedestinationer med Risskov Bilferie.

I 1950'erne kørte de første charterbusser danskerne til Italien, hvor de for første gang oplevede Gardasøen og resten af den Sydeuropæiske charme, som det pittoreske støvleland på mange måder er symbol for.

Siden har Italien da også kun fået en større og større plads hos de danske turisters hjerter. I en undersøgelse Risskov Bilferie har lavet blandt deres rejsende, er Italien således den mest eftertragtede sommerferiedestination efter Danmark og Tyskland.

At netop Danmark og Tyskland har favoritpladsen hænger nok i stigende grad sammen med forskellen i prisniveauet. For selvom Italien er et sandt mekka af gastronomi, shopping, kultur, arkitektur, historie og badestrande, så tøver mange alligevel, når det gælder prisen.

For en ferie til Italien vil af gode grunde koste mere end en ferie i Danmark eller Tyskland. Det behøver dog ikke være så dyrt. Risskov Bilferie er ét af de rejsebureauer, der har prioriteret Italien, og de kan derfor tilbyde hotelophold i godt og vel hele Italien til favorable priser.

Vi har trevlet Risskov Bilferie og fundet tre gode bud på en billig sommerferie i det smukke og charmerende støvlelandet.

Montecatini Terme – Toscana

I Montecatini Terme ligger det fire-stjernede Hotel Puccini, hvor I for kun 1.049 kr. kan blive indlogeret med fire overnatninger. Montecatini Terme er især kendt for sine mange kurbade, og ligesom mange af de charmerende byer i Toscana, så finder I også et væld af caféer og restauranter, hvor I kan spise italiensk og drikke en ægte italiensk cappuccino. Og så er Montecatini gamle bjergbane helt oplagt, hvis I vil opleve det bjergtagende maleriske Toscana i panoramaudsigt.

Rimini - Toscana

Annonce

Rimini er badebyernes hovedstad! Byen appellerer både til familie- og venindeturen. Her kan I overraskende billigt for 979 kr. pr. person få fem overnatninger med morgenbuffet på Hotel Emilia. Sol jeg på de flere kilometer lange badestrande om dagen, hvor der også er mulighed for windsurfing, vandski og andre vandsportsaktiviteter, ligesom byens forretninger kan virke som en tiltrængt afbræk fra solen. Når mørket falder på, falder Rimini ikke i søvn. Tværtimod. Riminis natteliv er et væld af hyggelige restauranter, barer samt nogle af Italiens mest populære natklubber, hvis man er til dans og fest.

Men Rimini er også italiensk renæssancecharme, når det er allerbedst. Tæt på byens togstation finder man det historiske centrum, der med smukke pladser og monumenter føles lidt om man er trådt tilbage i det gamle Romerrige

Sant 'Agata - Napoli provinsen

For mange danskere er især Norditalien og Toscana med mange gode grunde et yndet rejsemål. Men det sydlige Italien er bestemt også et besøg værd.

Er I vandring, er Sant'Agata – tæt på Napoli - den oplagte rejsedestination. Med omkring 22 markerede og velholdte stier, der tilsammen strækker sig over 110 km., har I allerede vandreture nok til de første par ferier.

Men I behøver ikke vandrestøvler. Byen blomstrer af restauranter, barer og butikker. Med Risskov Bilferie kan I indlogeres med 6 overnatninger på det charmerende og luksuriøse Hotel Oase Olimpia Relais for 4.149 kr. pr. person.

Hotellet er beliggende i en frodig smuk have, der strækker sig over 22.000 m2, hvor havluft fra Napolibugten sørger for en let brise, mens I også kan køle af i hotellets pool med kolde drinks fra poolbaren.

Italien er et kontrastfyldt land, og har man været der én gang, kommer man med stor sandsynlighed igen.

Find flere gode tilbud og rejser til Italien her.

Tekst: Annonce
Publiceret: 18-05-2015
Pin it

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

1
16 jan 2017 12:37

Nøj hvor ser det lækkert ud! Det kunne min partner og jeg godt bruge til vores bryllupsrejse. Det må vi ønske os i gave

Tak for en god artikel!

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri