Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Kom af sted med Hurtigruten.dk

Annonce
Hurtigruten har siden det 19. århundrede transporteret og passagerer, og det gør den fortsat.

Hurtigruten har siden det 19. århundrede transporteret gods og passagerer op langs den norske kyst, der siges at byde på noget af det smukkeste landskab.

Med 100 fjorde, 1000 fjelde og muligheden for at besøge op til 34 havne, siges ruterne ikke kun at bruges til at opleve en masse nye steder, men også til at opleve nye sider af en selv. Med muligheden for at udforske nyt og ukendt, som oplevelsen af små og fjerne havne, der for eksempel er umulige for større krydstogtskibe at nå, kan ens indre opdager vækkes til live.

I dag, 120 år senere, giver ruten fortsat passagerer en mulighed for at opleve andet end de klassiske og mere traditionelle rejsemål.

Udover den norske idylliske natur vil smagsoplevelsen også byde på friskhed. Op til 80% af ingredienserne, der bliver serveret, er nemlig friske og direkte fra lokale producenter, hvorfor menuen følger årstiderne og sæsonerne for råvarerne.

Annonce


Den norske virksomhed Hurtigruten giver dig nu muligheden for at opleve den 2.400 kilometer lange kystlinje med et godt tilbud - men man skal være hurtig. Bestiller man senest d. 2. november sparer man 25% på hele og halve rundrejser i 2016, og Hurtigruten giver oveni flybilletten.

 

Det kan betale sig at være i god tid, hvis næste rejsedestination skal gå op langs den norske kystlinje. Hurtigruten arbejder nemlig ud fra en fleksibel prissætning, der medfører at priserne ændrer sig løbende afhængigt af efterspørgsel og ledig kapacitet.

 

Med mere end 50 varierede og actionfyldte udflugter er der rig mulighed for at finde den perfekte rejse til ens personlige behov op langs den norske kyst.

Publiceret: 30-10-2015
Pin it

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!

Hjemmet i denne uge