Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Tag hele familien på luksus-cruise til luksuspris til sommer.

Tag på luksus-cruise til en luksuspris i Middelhavet

ANNONCE
Krydstogtskibe er ikke længere forbeholdt rige amerikanere. De kan være ligeså alsidige som charterferien - både i pris, gæster og oplevelser.

Forestil dig indsejlingen i en fremmed havn i det sydlige Italien. I står på skibets stævn, mens de gamle bygningsværker vokser mere og mere frem inde på kajen. Solen skinner, og en fantastisk følelse af at være en lille brik i en stor og fantastisk verden griber ned i dig. En ny dag med udforskning af byens historie, kultur og gastronomi venter, inden I om aftenen igen lægger fra havn og sejler mod nye oplevelser.

Kigger man ud af vinduet, synes ovenstående passage som noget fra en fjern og uvirkelig dagdrøm. Men som passager på et krydstogtskib kan det faktisk blive virkelighed - allerede til sommer.

Krydstogtsferien for alle
Først inden for de sidste par år er danskerne begyndt at rejse på krydstogt. En fejlagtig fordom har været, at krydstogtskibene var en dyr rejseform forbeholdt rige kinesere og amerikanske pensionister.

Men krydstogtsferien kan være ligeså alsidig som charterferien – både i pris, gæster og oplevelser. Fra fuld opvartning, sol og fest til rejser, hvor du i højere grad selv bestemmer tempo og oplevelser.

I gennemsnit kan I for under 1.000 kr. pr. dag rejse til søs, og hvis I er i god tid, er der ofte endnu bedre tilbud at hente.

Fra havn til havn på et luksus-cruise i Middelhavet
Det er netop sådan et tilbud Mycruise.dk har lige nu. Til sommer kan I komme med Costa Cruise på 7 dages luksus-cruise rundt i Middelhavet til meget få penge. Se tilbudet her.

Costa Fascinosa er bygget i 2012, og er dermed det nyeste krydstogtskib i Costa Cruises Flåde. Pakket med et væld af aktiviteter - fra restauranter, barer over fitness og swimmingpools til shopping og teater. Kendt for sit børnevenlige personale og ét af de billigste krydstogtskibe på det danske marked, retter skibet sig især mod familierne.

Her følger en kort beskrivelse af sommerens drømmeferie med 
Costa Cruise.
 

Annonce

Barcelona
Ferien starter for foden af Pyrenæerne i den catalanske hovedstad Barcelona. Af gode grunde er Barcelona én af de mest populære rejsedestinationer i Europa. Den tilbyder alt – fra strandliv til byliv til fabelagtig arkitektur med den endnu ikke færdigbyggede kirke, La Sagrada Familia. Gå op af byens hovedåre, Ramblaen, og vær åben for impulsive afstikkere ned af de smalle stræder, der inviterer på hyggelige caféer, sansepirrende madmarkeder og flotte butikker i den modernista-stil, der er Barcelonas arkitektoniske varemærke.


Park Güell, Barcelona

Savona
Næste stop er Italien. Nærmere betegnet Savona i det nordøstlige Italien. Den italienske opdagelsesrejsende Christopher Columbus' hjemsted. Her vil I opleve det smukke italienske alpelandskab, mens der for de historieinteresserede er mulighed for at besøge Priamar fortet fra 1500-tallet. Shopping, kunst, kultur og gastronomiske oplevelser ligger blot 140 km. derfra i form af den italienske storby Milano.

Rom
På tredje dagen vågner I op til Italiens hovedstad Rom. Skibet lægger til havn kl. 9:00. Ligesom Barcelona er Rom også én af de mest populære turistdestinationer i Europa. Storbyen gik relativt uskadt gennem 2. Verdenskrig, og har derfor stadig karakter af renæssance og barok. Den folder sig ud omkring Forum Romanum og verdens største amfiteater, Colosseum, hvor gladiatorerne ofrede livet for kejserens gunst. Her summer de små gader, butikker og caféer af liv. Vatikanstaten er også et besøg værd, mens der for de historieinteresserede findes spændende rester af Mussolinis fascistiske rom.


Rom

Palermo
På fjerdedagen lægger I til havn i Palermo på øen Sicilien. Et sandt slaraffelland af smukke landskaber, storslået antikt levned, kønne strande og små charmerende landsbyer. Tag eksempelvis til maleriske Cefalùs, hvor facademure rejser sig direkte fra vandet. Eller besøg den idylliske middelhavsoase Taormimna. Mulighederne er i sandhed mange på Sicillien.


Palermo

Valletta
Turen fortsætter syd på. Næste stop er Valletta, hovedstaden i den sydeuropæiske ø-stat Malta. Trods få indbyggere vrimler den maltesiske hovedstad med butikker, restauranter, caféer og – ikke mindst – historiske seværdigheder. Valletta er med sine smukke barokbygninger kommet på UNESCOs verdensarvsliste. Kort sagt en arkitektonisk perle.

Palma
Efter at have nydt en dag på havet ankommer I på syvendedagen til Palma på Mallorca. En skøn urban by med shoppinggader, caféer, restauranter, museer og gallerier. Men er der ikke plads til flere souvenirs i kufferten, byder Mallorca også på brede sandstrande, vandrevenlige bjerge og dovne landsbyer.


Palma

Kontakt Mycruise.dk for at høre om krydstogtet eller nogle af de andre krydstogter, de udbyder.

Tekst: Annonce
Publiceret: 09-02-2015
Pin it

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri