Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Ny sydeuropæisk turistperle lokker med billig sommerferie

Annonce
Maleriske bjerglandskaber, små gamle bydele og kystbyer med middelhavsatmosfære. Slovenien kan sagtens konkurrere med de klassiske Sydeuropæiske rejsedestinationer men til langt billigere pris.

Tænker man maleriske alpelandskaber, charmerende små landsbyer, solrige strande og smukke rivieralignende kystbyer, tænker de fleste på Schweiz, Frankrig eller Italien.

Men der kan faktisk også være tale om Slovenien.

I kølvandet på det gamle Jugoslavien, er Slovenien vokset frem som en ægte turistperle. Til trods for landets størrelse, der svarer til halvdelen af Danmark, byder Slovenien på en enorm alsidighed – både når det gælder landskab og ferieform.

For om I er til badeferie, kultur eller bjergtagende natur, så kan Slovenien hamle op med de klassiske sydeuropæiske rejsedestinationerne. Faktisk vinder landet endda lidt på prisniveauet, der generelt ligger væsentligt under, hvad vi er vant til at betale, når vi rejser syd på.

Markant mere interesse for Slovenien
Landet oplever derfor også en stigende interesse fra turister. Det kan Risskov Bilferie kun bekræfte.

- Ja, vi har oplevet en interesse for Slovenien, der har været markant stigende, fortæller Agnete Stoffersen fra Risskov Bilferie.

- Derfor har vi i tilføjet endnu flere hoteller i vores sortiment og har faktisk allerede forøget salget af rejser til Slovenien med hele 400 procent sammenlignet med sidste år.

Agnete Stoffersen mener, at populariteten til stor del skyldes den høje standard, man får til prisen. Og så det faktum, at slovenerne er uhyre venlige og gæstfri. Spørger man, fortæller de gerne om landets kultur og historie – også den mere dystre, der tæller 2. verdenskrig og Balkan krigene,

Risskov Bilferie tilbyder flere slags ferier til Slovenien. Der er ferier til både familierne, veninderne og kæresteparret.

Artiklen fortsætter under foto.


Vi har her valgt tre spændende destinationer ud, men du kan se mange flere her slovenske turistperler her.

Vandpark, wellness og middelhavsatmosfære
Ikke langt fra Italien ligger den lille slovenske ferieby Kopers. En middelhavsatmosfære præger den lille kystby, der inviterer på hyggelige slentreture gennem små charmerende bydele prydet med caféer og hyggelige restauranter. Med Risskov Bilferie kan i komme af sted i 5-8 dage fra 1.749 kr. I indlogerer jer på det familievenlige tre-stjernede hotel Aquapark Zusterna. Hotellet kan prale af at have den største vandpark ved den slovenske kyst. Mens børnene leger i badeland, kan forældrene passende besøge hotellets wellnessområde og få massage.

AnnonceLæs mere om tilbuddet her.

Tag på vandretur i maleriske Slovenien
Logarska Dolina er måske lig men én af Europas smukkeste (og mest hemmelige) alpine gletchere. Området er som skabt til at vandre. Her støder uspoleret natur sammen med middelalderlige slotte. Den 100 meter dybe Snezna JAMA grotte er også et besøg værd, mens I kun skal køre halvanden time for at komme til Zrece Dravinja, hvor følelsen af at leve for mange hundrede år siden ikke kræver megen fantasi. Slovenien bliver stadig mere kendt for sin spa- og wellneskultur, og tæt på Zrece Dravinja finder I da også spa- og wellnessfaciliteter. Med Risskov Bilferie kan i komme af sted fra 2.099 kr. i mellem fem og femten dage. Her indlogeres I på det fire-stjernede Hotel Plesnik, beliggende i naturskønne omgivelser. Hotellet har selvfølgelig også sin egen wellness-afdeling, ligesom der også hører restaurant og pool til.Læs mere om tilbuddet her.

Den ideelle badeferie møder smuk historisk arkitekturferie
Piran er en anden lille slovensk perle af en ferieby. Denne smukke kulturelle by ligger ud til kysten og byder på lækre restauranter og små hyggelige caféer. Piran har gennem tiden inspireret et utal af kunstnere, og det forstår man godt, når man slentrer gennem byens smukke arkitektur. Er man til en mere aktiv ferie, så er der også muligheder for det, da Piran tilbyder et væld af aktiviteter, mens maleriske landskaber og antikke slotte er halvanden times køretur derfra. Med Risskov Bilferie indlogeres I på det fire-stjernede Hotel Piran, der ligger ned til vandet i den gamle bydel. Hotellet har restaurant, bar og café, men især er det udsigten fra tagterrassen, der er et must-see!Læs mere om tilbuddet her og se flere slovenske ferieperler her.

Tekst: Annonce
Publiceret: 09-03-2015
Pin it

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri