Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Med Risskov Bilferie kan man nemt og hurtigt komme væk fra regnen og på ferie i solen.

Opgivet den danske sommer? Vi giver dig tre billige miniferier i solskinseuropa

3
Annonce
Annonce: Sammen med Risskov Bilferie har vi udvalgt tre billige miniferier til det mere solrige Europa.

Dansk sommer... Den er lidt som et spil kort. Nogle somre sidder vi allerede med en rigtig dårlig hånd i juni, men så kommer solen pludselig som en ren "hjerterkonge-sommer" i løbet af juli. Mens andre danske somre kan føles som om, at de fleste "solskinskort" allerede var taget ud af bunken, inden sommeren rigtig kom i gang.

Måske er det derfor, at de såkaldte last-minute-rejser er så populære i Danmark. Den slags ferier, hvor vi med ét får nok af den danske "sommer" og bare skal af sted på den første og bedste afbudsrejse. Det oplever rejsebureauet Risskov Bilferie i hvert fald. Hver sommer sender de solhungrende danskere af sted på spontane og billige miniferier og weekendophold i hele Europa. Risskov Bilferie tilbyder en række billige miniferier, som I med meget kort varsel kan komme af sted på, hvis I ringer ind og snakker med dem.

Faktisk har de næsten specialiseret sig i det. En gang om ugen lancerer rejsebureauet et nyhedsbrev med særlige tilbud til trofaste kunder. Rejselystne danskere kan spare helt op til 70 %. Rejsetilbuddet kan dog kun bookes, så længe der er ledige værelser til rådighed

Vi har fundet tre billige miniferier, der med det spil "sommerkort" som den danske sommer indtil nu har præsenteret os for, synes ret så tillokkende.

Afslapning i et af Europas smukkeste landområder
Bestiller I inden den 25. august i år, kan I komme på en 4 dages skøn miniferie i hjertet af det pittoreske Toscana fra kun 799 kr. I kommer til at bo i den smukke by, Montecatini Terme, hvor I indlogeres på det charmerende Hotel Butterfly, der med sin hyggelige familieatmosfære og sans for detaljen er den perfekte base, når man skal udforske ét af de måske flotteste områder i Europa: Toscana.

Montecatini Terme er én af Toscanas mange populære byer. Byen byder på alt fra kultur over afslapning til fantastiske udsigter. Den gamle bys bygninger er bygget i stilarten Art Nouveau, hvor husmurene prydes med blomsterdekorationer, snørklede smedejernsarbejde og pastelfarvede freskoer. Bakker omringer den norditalienske by og inviterer på både trekking, mountainbike eller blot et godt glas vin med udsigt udover det frodige toscanske landskab.

Efter en lang dag i Montecatini Terme eller én af de andre charmerende toscanske byer, der ligger i kort køreafstand, er ét af byens mange kurbade et oplagt besøg værd. Prøv eks. kurbadsparken Il Parco delle Terme, der dækker et areal på over 460 m2 og er opført som et lille kunstværk i sig selv.

Uforglemmeligt smukke Slovakiet
Alsidigheden i Risskov Bilferie tilbud er én af de ting, der gør rejsebureauet unikt. Fra 1. 199 kr. kan I i 5 dage bo på Grand Hotel Jasna i Slovakiet. Hotellet ligger i uforglemmelige smukke omgivelser, midt i Jasna bjergresort, med et hav af udendørsmuligheder og vandrestier. Da Jasna fungerer som ski-resort om vinteren, kan I om sommeren tage lifterne op i bjergene og spise frokost med de sceniske slovakiske udsigter som kulisse. Eller gør det helt omvendte; gå under jorden og besøg grottesystemet Demanovske eller nogle af de mange slotte og kirker, der bl.a. figurerer på UNSECOs liste over verdensarv.

Efter en begivenhedsrig dag kunne Grand Hotel Jasna ikke være en mere belejligt at vende hjem til. Udover hotellets eget wellness-center, kan I slappe af i deres indendørs pool, deres saunaer, afslapningsområdet, whirlpool, krokodillebadet eller få massage og terapeutiske behandlinger.

Et østrigsk mekka af gode ferieoplevelser
Er I til vandreture og cykelture, er området omkring den østrigske by Landeck et sandt mekka. Det samme gælder kulturoplevelserne og den østrigske chokolade, som I selv kan få smag for i byens chokoladebutik (tænk at bo i en by med sin egen chokoladebutik!). Her kan I også se, hvordan de lækre sager fremstilles og selv – selvfølgelig - få lov at prøvesmage.

Skal I afkøles efter et par timer i solen og alperne, er Landecks mange søer et populært udflugtsmål. Her kan I svømme i det klare bjergvand eller blot lægge jer ned i græsset og kigge op mod den blå himmel, hvor faldskærmsvovehalsene daler ned mod jorden fra de mange bjergsider.

Bo 6 dage fra 2.499 kr. på det historiske Hotel Schrofenstein, der i over 160 år har huset hotelgæster. Hotellet er familieejet og indrettet i ægte tyrolerstil, mens restauranten er ligeså – også når det gælder maden. Kort sagt den perfekte afslapnings-miniferie - for både par og familier.

Se flere rejsetilbud her og læs om flere af Risskov Bilferies mini-ferier her.

Annonce
Tekst: Annonce
Publiceret: 30-07-2015
Pin it

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

3
17 feb 2016 14:52

Ja man har da lov til at drømme sig væk i dette danske vejr :D

15 jun 2016 21:43

Jeg sidder og får virkelig lyst til at rejse (som om jeg ikke allerede gerne ville det). 

 

venlig hilsen

Lone

http://strikkeopskrift.com

2 aug 2016 12:41

Åhh, det er godt nok rart at drømme sig lidt væk, her på de sidste regnfulde sommerdage her i danmark.

Frederik Larsen
Webbureau

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri