Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

På vandring i Alpelandet

Annonce
Tindrende snehvide bjergtinder, dybe kløfter, turkisgrønne søer, brusende vandfald og bjergsider tæt bevokset med træer… Fotograf Henrik Bjerregrav og jeg nyder Schweiz’ storslåede natur på den fem timer lange togtur fra lufthavnen i Zürich til Poschiavo-dalen i den sydøstlige del af landet.
Det gælder ikke mindst, da vi skal op over et pas i Alperne. Pludselig befinder vi os over trægrænsen midt i et landskab af gletsjere og sne så hvid, at solbrillerne må op af tasken.
Schweiz har et veludbygget jernbanenet, der flittigt benyttes af turister, og ved stationen „Alp Grüm“, hvor der er udsyn til en gletsjer, gør toget holdt, så man kan stå af nogle minutter.
Annonce

Ellers foregår denne rejse mestendels i vandrestøvler sammen med vores dansktalende guide Renata Lohse fra Ruby Rejser.
Vi bor i den lille by Poschiavo, der ligger i 1014 meters højde og byder på maleriske smalle gader, smukke gamle bygninger, vandfontæner, museer, kirker og hyggelige restauranter. Her er grønt overalt, og selv inde i byen har de lokale beboere små køkkenhaver, hvor de dyrker urter. Og så er det fantastisk at rette blikket opad og se de hvide tinder, der omkranser byen.

Læs hele rejsereportagen i Hjemmet nr. 1/2011
Tekst: Lise Petersen
Foto: Henrik Bjerregrav
Publiceret: 05-01-2011
Pin it

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri