Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Eksotisk ferie med Spies

Sex er vigtigt, uanset hvor gammel man er

Annonce
Se video her: Det er faktisk videnskabeligt dokumenteret, at sex hele livet medvirker til længere levetid.

Men hvorfor stopper mange af os så med at have sex? Er det fordi vi pludselig bare ikke gider længere?

 

Nej. Forklaringen er at finde andetsteds. Den helt store synder i forhold til at frarøve mennesker et aktivt sexliv er nemlig børn. Lige så snart livet som mor og far er en realitet, vendes tilværelsen på hovedet.

 

De mange restaurationsbesøg og god rødvin forvandles til bleskiftning, babyalarmer og gylp på spisebordet. Naturligt nok, har babyer en effekt på aktiviteten i soveværelset, men behøver de små væsener virkeligt have en så stor effekt, at det ligefrem går i stå hele vejen ind i alderdommen?

 

Nej, og det mener Spies i øvrigt heller ikke. Derfor har rejsebureauet introduceret et loyalitetsprogram, som har til formål at få danske par til at rejse mere til de varme lande. Det viser sig nemlig, at eksotiske rejser har en meget positiv effekt på sexlysten.

Annonce

 

Spies’ loyalitetsprogram er i virkeligheden en investering i danskernes sundhed. De penge som danske par kan spare på eksotiske rejser ved Spies, er der gode chancer for kommer tilbage i Spies lommer, da danskerne, som følge af øget sundhed, ganske enkelt vil leve længere og dermed også være i stand til at tage på flere eksotiske rejser.

 

Loyalitetsprogrammet, DO IT FOREVER, varer nemlig hele livet. Hver eneste eksotiske rejse med Spies udløser en rabat på minimum 1.000 kroner. Det løber op i en klækkelig besparelse, hvis man er interesseret i at tage på en masse eksotiske ferier, inden helbredet på et eller andet tidspunkt slipper op. Også selvom der er gået flittigt til den i sovekammeret. 

Tekst: Præsenteret af Spies
Foto: Spies
Publiceret: 12-12-2016
Pin it

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!

Hjemmet i denne uge