Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Tre storbyferier, der ikke gør (lige så) ondt på pengepungen

1
Annonce
Risskov Bilferie er ikke ensbetydende med, at I kun kan komme af sted i bil. Rejsebureauet har mange tilbud til europæiske storbyer, der opleves bedre uden bilen på slæb.

Storbyferien er formentlig så populær, fordi den er for alle, og fordi man i en storby aldrig keder sig.

Der vil altid være noget at se, et nyt sted at spise, en butik, der skal shoppes i eller en café, hvor man kan hvile fødderne lidt, mens man betragter de lokale. Det er måske netop dette bag-om-scenen-indblik man får i en fremmed storby, der gør storbyferierne så interessante.

At tage på storbyferie er som at komme på lynkursus i et helt lands kultur, historie og vaner.

Og så kan den nemt tilpasses efter tid og behov. Er I kæresteparret der skal på romantisk weekend, veninderne der skal shoppe, spise fint og på god drinksbarer eller den lille familie, der skal have én på kulturopleveren, så er det kun nogle af mulighederne i en ny storby.

Lad bilen stå hjemme
Med flypriserne kan det ofte betale sig at flyve i stedet for at køre. Parkering kan nemt blive lidt bøvlet i en fremmed storby.

Risskov Bilferie synes måske derfor ikke oplagt, når I næste gang skal af sted. Men rejsebureauets navn er faktisk misvisende, for Risskov Bilferie har masser af gode tilbud og aftaler med hoteller i Europas storbyer – og det er bestemt ikke et krav, at man kører selv. Tager I bilen, er det dog altid muligt at parkere ved Risskovs Bilferies hoteller.

Vi har trevlet Risskov Bilferies storbyferier igennem og fundet tre billige storbyer, der er helt oplagte som foråret eller sommerens storbyferie.

Historie, kultur og gastronomi en masse i Berlin
Berlin er blevet én af danskernes mest fortrukne storbyer i Europa. Den tyske hovedstad ligger også blot en lille times flyvning fra København, og så har den alt hvad hjertet kan begære af kultur, billige barer, restauranter og historie.

Faktisk er det få europæiske storbyer, der har så interessant en historie, som Berlin har. Monumenterne fra to verdenskrige og levn fra det gamle Øst- og Vestberlin indgår som en naturlig del af bybilledet, mens de store flotte berlinske parker, der ligger sporadisk spredt ud i byen, giver pusterum.

Er I til caféer, barer og restauranter findes disse en masse – og til priser et godt stykke under det, vi er vant til. Berlin er én af EU's billigste storbyer!

 
Risskov Bilferie tilbyder bl.a. 2 overnatninger/3 dage på det fire-stjernede Victor's Residenz Berlin fra 899 kr. Hotellet ligger i den populære bydel Friedrichhain. Med alle værelser følger bad/toilet, radio, tv og gratis telefon og internet. Fra hotellet er der kort afstand til de resterende bydele. Lej eventuelt et par cykler, så er byen dejlig overskuelig.

Termiske kilder med et strejf af la belle époque i Budapest
Det er ikke bare en smart måde at lokke turister til. Nej, Budapest er virkelig Østeuropas svar på Paris.

Den pittoreske by vidner med stor tydelighed om Europas storhedstid fra la belle époque. En på én gang stor men også overskuelig by, da den er delt op i to af den berømte Donau flod. Start f.eks. ferien med at få et overblik over byen ved at tage sporvognen, der løber langs floden.

Er fødderne ømme og nakken stiv efter sightseeing, byder Budapest på et væld af Thermalbade med spa og wellness, hvor I kan få slappet godt og grundigt af. Tag i Széchenyi badet, ét af de største termiske bade i Europa, der har både uden- og indendørs kilder. Budapest byder også på gastronomi i top, uden at det kommer til at gøre rigtig ondt på pengepungen. Byen er generelt oplagt, hvis man gerne vil leve godt for ikke særlig mange penge.

Det samme gælder de hoteller, som Risskov Bilferie har en aftale med i Budapest. Aquincum Hotel Budapest er navnet på det fem-stjernede hotel, hvor I får 2 overnatninger/3 dage til 925 kr. Hotellet har som noget helt særligt termisk pool, der udledes direkte fra den nærliggende Magaret-ø og en wellnessafdeling.

Barok, renæssance og grandiositet i Prag
Centraleuropæisk grandiositet.

I er ankommet til Prag, der fortryller med sit arkitektoniske miks af barok, gotik, renæssance og romantik. Her er teater til de finkulturelle, barer og diskoteker til de festende og historie og kultur en masse til de historieinteresserede.Forelsker I jer i Prag, er I ikke de første. Over 20 millioner turister besøger hvert år den historiske og smukke by. Og ligesom Budapest og Berlin rækker pengepungen altså bare lidt længere. For 599 kr. kan I få 2 overnatninger/3 dage på det hyggelige Hotel Absolutum, der med wellness faciliteter, bar og restaurant er den perfekte base i Prag. Hotellet er hjemligt og falder godt i med den charmerende gamle bydel, hvor det ligger.

Annonce

Se flere gode tilbud og rejser fra Risskov Bilferie her 

Tekst: Annonce
Publiceret: 24-03-2015
Pin it

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

1
14 okt 2016 21:26

Tak for nogle rigtig gode råd. Især nyttigt som studerende på SU :-)

Jeg kan også give et lille indspark med et feriested, som ikke mange danskere besøger årligt. Det er en populær by i Makedonien, som hedder Ohrid. Byen ligger lige ned til Europas ældste sø og byen rummer en masse seværdigheder og historie. Var selv turen omkring Ohrid i sommers, da der var et rigtig godt tilbud - hvilket naturligvis gjorde, at vi bare pakkede bagagen og smuttede afsted.

Desværre er der ingen flyruter direkte til Ohrid fra København, hvorfor man er nødt til at flyve til Skopje (hovedstaden) og efterfølgende en "kort" køretur på 3 timer før man lander i Ohrid. Byen er rigtig venlig for pengepungen og taxa i og omkring området koster måske en tiendedel af, hvad det koster her i Danmark :-)

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri