Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Jo! Du kan godt finde kærligheden på nettet

Min egen fortælling
Jeg vidste ikke ret meget om at netdate. Men da jeg en dag faldt over en annonce, gik jeg ind på nettet for at se, hvad det gik ud på. Det kom i den grad til at forvandle mit liv.

Jeg er ikke typen, der er god til at være single ret lang tid ad gangen. Siden jeg flyttede hjemmefra, har jeg stort set altid boet sammen med en mand. Men efter et stormfuldt forhold, som jeg lod vare alt for længe, var jeg alene med min datter i godt et halvt år, før jeg syntes, at nu var tiden inde til at se mig om efter en kæreste.

 

Selv om jeg kun var 30, følte jeg mig for gammel til at gå i byen for at møde en ny mand. Desuden havde jeg min datter at tage mig af, og jeg havde heller ikke nogen at gå ud sammen med, for alle mine veninder sad derhjemme godt forankret med mand og børn.

 

Da jeg faldt over en annonce for en datingside, gik jeg ind på nettet for at se, hvad det gik ud på. Mine forventninger var egentlig ret neutrale, men måske kunne jeg møde en sød fyr, som jeg kunne gå ud og hygge mig med på det mere uforpligtende plan. Jeg trængte jo til at have det lidt sjovt og blive bekræftet, nu hvor jeg var kommet mere ovenpå efter mit seneste forhold, der havde været voldsomt og en stor fejl fra start til slut.

Annonce

 

Så på en måde var jeg parat til noget nyt, på den anden side havde jeg stadig nogle skrammer på sjælen, som det ville tage tid at komme over, men jeg havde under ingen omstændigheder forestillet mig, at jeg så hurtigt ville møde den mand, som jeg ville blive både gift og få børn med.

 

Jeg lagde min profil ud på nettet ud fra den betragtning, at så havde jeg i det mindste endnu bedre chancer for at møde en mand. Det gik hurtigt op for mig, at det vist er lettest at være kvinde derinde, for jeg nåede ikke selv at skrive til nogen, før jeg selv fik masser af henvendelser fra forskellige mænd.

 

Jeg var ikke nervøs for at rende ind i nogen, der ikke var ordentlige. For jeg talte altid i telefon med folk, før vi mødtes, og allerede her syntes jeg, at jeg kunne vurdere, om de var søde og ordentlige nok til, at jeg ville møde dem. Det blev da også til nogle hyggelige møder med forskellige rare fyre, som alligevel ikke rigtig var noget for mig.

 

Men jeg havde lagt mærke til, at der var én, der havde været inde og se på min profil rigtig mange gange, uden at han dog havde turdet kontakte mig. Så ham skrev jeg til og foreslog, at han skulle ta’ og skrive til mig.

 

Det gjorde han så: Peter, ret nyskilt, far til to og lige så uerfaren med at netdate som jeg. Jeg trængte til en stabil mand, en der kunne give mig tryghed. Jeg fornemmede, Peter ville lægge skulder til, hvis jeg trængte til det, og samtidig var han både udadvendt og åben – lidt lige som mig selv.

 

En uges tid gik, hvor vi bare mailede sammen. Så talte vi i telefon – meget længe. Det gjorde vi også dagen efter – meget længe. Ingen af os var i tvivl om, at vi havde lyst til at mødes snart. Vi kunne mærke, at her var noget, der måske kunne blive til mere.

 

Jeg havde fået en barnepige til min datter. Og som ved de andre dates havde jeg aftalt at mødes med Peter på et neutralt sted. Den dag, hvor jeg skulle møde ham, var jeg helt oppe at køre med hjertebanken og alt det, der hører med til en forelskelse.

 

Og jeg faldt pladask for Peter. Han var lige præcis, som jeg havde forestillet mig og håbet på. Vi havde en dejlig aften, og senere, da vi var kommet hjem til mig, og jeg spurgte, om ikke det var nu, vi skulle kysse, blev Peter helt perpleks og røg op af sofaen. Men nervøsiteten fortog sig, og efter nogle måneder var vi sikre på, at det skulle være os og begyndte at tale om at flytte sammen.

 

Vores planer tog yderligere fart, da det viste sig, at jeg var blevet gravid. Måske var tingene gået lovlig hurtigt, men lykkelig var jeg. Og min fornemmelse af Peter, som den mand, jeg havde længtes efter, holdt stik. Han ville egentlig have friet til mig, lige da vores barn var blevet født, men besluttede sig til at vente lidt.

 

Det øjeblik var jo vældig følelsesladet i forvejen, men også lidt kaotisk. I stedet spurgte han mig to dage efter, om jeg ville være hans. Jeg græd, mens jeg svarede ja, og fire måneder senere stod jeg brud ved det mest romantiske bryllup.

Tekst: Vibeke
Publiceret: 15-04-2013
Pin it

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!

Flere gribende læserberetninger

Min egen fortælling: Deres lille søn ødelagde ferien
Bag hans dejlige smil boede vanviddet
Min far nægter at modtage hjælp
Jeg var ensom i mit ægteskab
Jeg gik tilbage til en fuser
Jeg var med til at mobbe min kollega
Min drøm om et hus på landet blev et mareridt
Min egen fortælling: Jeg var desperat efter kærlighed
Havde jeg alligevel ikke glemt ham?
Jeg har bare ikke lyst til at få børn!

Min egen fortælling

Alle Hjemmets læserberetninger er autentiske og baseret på interviews med de læsere, der kontakter bladet for anonymt at fortælle skelsættende oplevelser i deres liv.
 
Har du også lyst til at deltage, uden at  du selv behøver at stå frem i bladet, kan du kontakte Vibeke Dorph. Vi sørger for at sløre din identitet og benytter altid modelfoto.

Du kan ringe til Vibeke Dorph tlf. 39 45 76 14 eller skrive til vibeked@hjemmet.dk

Hjemmets Markedsplads

Har du også en masse gamle ting du ikke bruger? Glemte sager, der bare står og samler støv på loftet? Så er Hjemmets nye Markedsplads lige noget for dig...
Klik dig ind og se alle de fine ting og sager her

Dagens lækkeri