Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Jeg fandt mit livs kærlighed på nettet

1
Min egen fortælling

Et par år efter min skilsmisse, følte jeg mig lidt ensom, og jeg savnede en ny mand at dele livet med. Da jeg talte med en af mine kollegaer, som jeg er tæt på, om det, foreslog hun, at jeg søgte lykken på Internettets datingsider. Jeg rynkede lidt på næsen, for jeg synes, det lød både kunstigt og uromantisk at søge den store kærlighed på en computer.

Alligevel fik hun mig overtalt til at oprette en profil på en datingside, så jeg kunne få adgang til at se de andres singlers profiler. Men jeg nægtede, at der skulle billede på min – og heller ikke, at der skulle stå mere end et par linjer om mig selv. Alligevel gik der ikke mange minutter, før jeg fik et par henvendelser fra mænd, der også uden billede sendte mig sjofle tilbud. Jeg skyndte mig med væmmelse at slette dem. Nej, sagde jeg forarget. Internetdating var simpelthen ikke noget for mig!
Annonce


Da jeg en søndag eftermiddag sad alene hjemme, åbnede jeg af kedsomhed min computer og surfede lidt mere grundigt rundt på andres profiler på datingsiden. Til min overraskelse var der faktisk var mange sjove, seriøse og interessante mennesker imellem. Men hvis jeg virkelig ville give det en chance, så indså jeg samtidig, at jeg vist blev nødt til at gøre mig mere umage med min egen profil.

Det tog mig en hel aften at beskrive mig selv, men da jeg var færdig, kunne jeg stå inde for hvert et ord. Så lagde jeg teksten ind på min profil sammen med et pænt billede af mig selv. Mit liv havde pludselig fået en hel ny drejning! I alt fald manglede jeg ikke længere mandlig opmærksomhed.
 
I løbet af de næste halve år fik jeg mange henvendelser. Nogle afviste jeg høfligt - andre begyndte jeg at skrive sammen med – og enkelte mødtes jeg med i virkeligheden. Desværre viste den gnist, der var opstået mellem os på Internettet, ikke at holde i virkeligheden. Det var en stor skuffelse hver gang – for jeg havde jo virkeligt håbet på, at ham her ville være drømmemanden!

Jeg var faktisk begyndt at tvivle på projektet og overvejede at lægge det helt på hylden, da jeg fik en henvendelse fra Jens. Han både lød og så virkelig dejlig ud på på sin profil. Vi begyndte at skrive og ringe sammen – og vi svingede virkelig godt.

Men samtidig orkede jeg ikke endnu engang at udsætte mig selv for den skuffelse, det var at opdage, at når vi mødtes i virkeligheden, var der slet ikke samme gnist imellem os. Efter en måned mente Jens dog, at vi alligevel burde give det en chance, og han foreslog derfor, at han en eftermiddag kom og hentede mig fra mit arbejde – og at vi bagefter tog på picnic i skoven. Det var februar måned! Men jeg måtte leende overgive mig for hans skøre idé.

Mine kollegaer fulgte drillende og spændte med fra vinduerne på anden sal, da jeg stillede mig ned og ventede på min date på parkeringspladsen, hvor det nu var begyndt at sne. Jeg stampede i jorden af kulde, imens jeg gjorde alt for at nedtone mine forventninger. Men da Jens i næste øjeblik dukkede op i sin bil, stod ud af den, og gav mig et stort knus, viste han sig at være mindst lige så dejlig, som jeg havde turdet håbe på.

Da jeg fnisende gjorde ham opmærksom på alle mine kollegaer, der stadig stod deroppe med næserne trykket flade mod vinduerne, vinkede han ugenert op til dem - og vendte tommelfingeren op ad!
Det sneede i store totter, da vi parkerede ud i skoven. Det var helt stille og meget stemningsfuldt, da vores fodtrin knagede i den nyfaldne sne, og vi bevægede os ind imellem de høje grantræer med en picnic kurv. Selvom vi aldrig havde mødt hinanden før, føltes det på forunderlig vis slet ikke sådan. Vi talte og grinede, som om vi havde kendt hinanden hele livet!

Da vi kom til en sneklædt bakke, satte os ned på den – og pakkede kurven ud, som bestod af friske rejer – og en flaske champagne! Så sad vi der i snevejret og snakkede, drak champagne og spiste rejer! Da vi leende væltede om i sneen, og han kyssede mig, var det simpelthen det mest romantiske øjeblik i mit liv. I dag, et år efter, er vi stadig lige smask forelskede – og kan næsten ikke fatte vores held! Vi er sikre på, at det skal være os resten af livet!

Når jeg i dag møder singler, der rynker lidt på næsen ved tanken om at skulle søge kærligheden på Internettet, smiler jeg lidt ad dem. Jeg forstår godt, at fremgangsmåden ikke er lige så romantisk, som hvis ”prinsen på den hvide hest” dukkede op af sig selv i det virkelige liv. Men på den anden side – Jens og jeg ville aldrig have mødt hinanden, hvis ikke vi havde haft Internettet til at hjælpe vores fælles skæbne på vej. Og Jens er virkelig prinsen på den hvide hest for mig.

Foto: Colourbox
Publiceret: 22-09-2010
Pin it

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

1
24 okt 2011 09:32
hehe:) dejligt historie.. man kunne være fristede til at tage en scorekursus hos http://adambraff.dk/..
Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!

Flere gribende læserberetninger

Campister endte som kriseterapeuter
Min veninde afviste mig
Gensynet blev en stor fiasko
Mit barn forsvandt
Jeg ville ikke vælge side
Min datter var jo ikke længere sig selv
Jeg var rasende på min afdøde far
Drømmeferien endte i kaos
Hvad var der sket i min farfars kælder?
Min egen fortælling: Min datter blev drugrapet

Min egen fortælling

Alle Hjemmets læserberetninger er autentiske og baseret på interviews med de læsere, der kontakter bladet for anonymt at fortælle skelsættende oplevelser i deres liv.
 
Har du også lyst til at deltage, uden at  du selv behøver at stå frem i bladet, kan du kontakte Vibeke Dorph. Vi sørger for at sløre din identitet og benytter altid modelfoto.

Du kan ringe til Vibeke Dorph tlf. 39 45 76 14 eller skrive til vibeked@hjemmet.dk

Hjemmets Markedsplads

Har du også en masse gamle ting du ikke bruger? Glemte sager, der bare står og samler støv på loftet? Så er Hjemmets nye Markedsplads lige noget for dig...
Klik dig ind og se alle de fine ting og sager her

Dagens lækkeri