Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Min egen fortælling: Jeg var desperat efter kærlighed

Min egen fortælling
Mads var vild med mig, og jeg var lykkelig for endelig at have fundet en sød kæreste. Jeg nød at fortælle min familie om ham, og jeg nød at tage ham med ud til vennerne. Alt var helt perfekt, eller var det nu også det?

Jeg mødte Mads til en fest. Efter en lang ørkenvandring som single var jeg som 38-årig virkelig sulten efter et forhold. Mads lagde ikke skjul på, at han var vild med mig, og der gik ikke lang tid, før vi var kærester. Jeg havde længe været træt af at være alene, og da først Mads lå i mine arme, så jeg mit savn helt skarpt.

 

Jeg skulle bare have en mand, og her var han. Omsider var jeg som alle andre, og jeg nød at fortælle min familie om ham og have ham med hos veninderne. Der var tilsyneladende ikke en finger at sætte nogen steder. Eller var der?

 

Der gik ikke mere end et halvt år, før der kom ridser i lakken. Jeg lagde mærke til det en dag, vi sad og spiste. Jeg blev irriteret over, at Mads smaskede. Så grinte jeg lidt af mig selv indvendigt og tænkte, at jeg vist havde været eneboer alt for længe. Hvor var min tolerance dog henne?

Annonce

 

Men der kom flere eksempler. Banale ting egentlig. Hvorfor kom Mads altid lidt for sent? Hvorfor skulle han altid gøre alting i sidste øjeblik? Hvorfor skulle han altid beklage sig over sit arbejde? Jeg forstod ikke helt mig selv og min reaktion. Jeg syntes egentlig, jeg plejede at være ret rummelig, men det kunne jeg ikke være over for Mads.

 

Vi havde et fint sexliv, men efter et halvt års tid begyndte min lyst at forsvinde. Jeg kunne slet ikke klare tanken om sex med Mads længere. Det var der, alarmklokkerne for alvor begyndte at ringe. Jeg fortalte det ikke til nogen, slet ikke til Mads. Jeg forestillede mig, at det var noget forbigående. At jeg bare lige skulle ind i rytmen med at have en mand i mit liv.

 

Jeg forsøgte at lægge planer, forestille mig, hvordan det ville være at bo sammen, og Mads lyste som en lille sol, når vi talte om at rejse til Paris. Der havde han måske mulighed for at blive udstationeret med sit arbejde. Vi strejfede sågar emnet børn –  noget der jo heller ikke skulle vente i 100 år, eftersom vi begge var omkring de 40.

 

Problemet var bare, at når jeg en sen nattetime lå i min seng og mærkede efter, så føltes det alligevel ikke rigtigt. Mads var dejlig på alle mulige måder. Galant, ret flot, venlig, klog, dygtig og hjælpsom... Hvad var der dog galt med mig? Jeg var virkelig frustreret over mig selv.

 

Med tiden gik det op for mig. Sagen var jo, at jeg hverken var og slet ikke havde været rigtig forelsket. Når jeg spolede filmen tilbage og genså vores møde og især vores første tid sammen, så havde det været indbildning fra min side. Jeg troede, jeg var vild med ham! Men sandheden var, at jeg var blevet forblændet af opmærksomheden, Mads' forelskelse, forkælelsen og oplevelsen af omsider ikke at være alene om alting mere. Slut med singlelivet, endelig.

 

Det var ikke nogen rar erkendelse at indse, at jeg ikke bare havde bedraget mig selv, men også Mads. Men jeg kunne ikke finde kærligheden indeni. Det var en kåbe, jeg havde svunget over mig selv. Og jeg blev nødt til at krybe til korset. Mads var knust, da jeg gjorde det forbi. Han var helt opløst, og jeg hadede mig selv. Det var en falliterklæring over for min omverden, som jeg så gerne ville vise noget succes og "normalitet", men allermest var det en falliterklæring over for mig selv.

 

Tænk at jeg lod mig narre sådan – af mig selv. Jeg har lovet mig selv at lytte og være hudløst ærlig næste gang, der måtte dukke en Mads op i mit liv. For der kommer ikke noget godt ud af at søge et forhold for forholdets skyld. Jeg trådte også på Mads, og det er jeg virkelig ked af. Det må ikke ske igen!

 

SE OGSÅ: Min egen fortælling: Min søn var konstant under pres

SE OGSÅ: Min egen fortælling: Hans ekskone løj om mig

SE OGSÅ: Min egen fortælling: Min stedsøn provokerede mig

Foto: Alamy (modelfoto)
Publiceret: 19-06-2015
Pin it

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!

Flere gribende læserberetninger

Ville hun have mig til at hade min mand?
Min egen fortælling: Min kæreste ville styre mit liv
Vennernes børn kendte ikke til grænser
Vores nye nabo var tæt på at jage os væk
Vi kunne jo ikke blive ved med at hade hinanden
Min veninde skjulte sit helvede for mig
Jeg havde jo aldrig glemt ham
Min smukke kollega tog æren for mit arbejde
Min drøm om et hus på landet blev et mareridt
Min egen fortælling: Min svoger var en tyran

Min egen fortælling

Alle Hjemmets læserberetninger er autentiske og baseret på interviews med de læsere, der kontakter bladet for anonymt at fortælle skelsættende oplevelser i deres liv.
 
Har du også lyst til at deltage, uden at  du selv behøver at stå frem i bladet, kan du kontakte Vibeke Dorph. Vi sørger for at sløre din identitet og benytter altid modelfoto.

Du kan ringe til Vibeke Dorph tlf. 39 45 76 14 eller skrive til vibeked@hjemmet.dk

Hjemmets Markedsplads

Har du også en masse gamle ting du ikke bruger? Glemte sager, der bare står og samler støv på loftet? Så er Hjemmets nye Markedsplads lige noget for dig...
Klik dig ind og se alle de fine ting og sager her

Dagens lækkeri