Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Han tog på bryllupsrejse med en anden

Min egen fortælling
Niels og jeg havde kun kendt hinanden i få måneder, da vi besluttede os for at gifte os. Jeg havde kort forinden gennemgået en barsk skilsmisse, og jeg havde nok et stort behov for at vise min eksmand, at jeg nok skulle få et lykkeligt liv alligevel!

Det lyder, som om jeg brugte Niels, men jeg var faktisk også meget forelsket i ham og troede virkelig, at han var manden i mit liv.

Bagefter kan jeg godt se, at jeg havde alt for travlt.

I de sidste uger op til brylluppet begyndte Niels at virke fraværende, men jeg undskyldte det med, at det nok mest var mig, der synes, det kunne være sjovt med en bryllupsfest. Sådan noget interesserer nok ikke mænd, tænkte jeg. Jeg begyndte dog at fornemme, at der var noget, der plagede Niels. Et par gange tog han tilløb til at tale med mig, men så trak han sig alligevel og mumlede, at det ikke var så vigtigt.
Annonce


Et par uger inden brylluppet, viste det sig, at vi alligevel ikke kunne få det selskabslokale, vi havde lagt billet ind på. Der var sket en eller anden dobbeltbookning. Jeg blev helt ude af den og ringede til Niels for at høre, hvad vi skulle gøre.

Men Niels var ikke til at træffe, hverken på sin mobil eller sin fastnettelefon.

Jeg lagde tonsvis af beskeder, men han ringede ikke tilbage. Til sidst ringede jeg til hans arbejde. Sekretæren meddelte, at Niels sad i møde, men hun kunne lægge en besked. Det sagde jeg ja til, men Niels ringede stadig ikke.

Jeg begyndte at gå i panik. Hvad handlede det her om? Havde Niels fået kolde fødder? Det ville jeg være ked af, men det var under alle omstændigheder bedre, hvis vi kunne sætte os ned og tale om det. Måske var alting gået for stærkt? Havde han simpelthen brug for mere tid?

10 dage inden brylluppet var jeg så desperat, at jeg kørte over til ham. Nu måtte jeg have klarhed. Huset var mørkt, og Niels’ bil holdt ikke i garagen. Jeg gik rundt om huset, jeg bankede på alle døre og vinduer og kaldte på ham, mens tårerne strømmede ned ad kinderne. På det tidspunkt havde jeg vist gættet, at der ikke blev noget bryllup, men hvorfor pokker havdeNiels ikke sagt noget til mig?

Jeg fik øje på Niels’ nabo ude i haven. – Ved du, hvor Niels er? spurgte jeg ham.
– Ja, han er taget på bryllupsrejse!
Det var, som om jorden forsvandt under mine fødder. Hvordan jeg nåede hen til bilen, og hvordan jeg nåede hjem, kan jeg simpelthen ikke huske. Jeg var totalt i chok.

Jeg ringede til min bedste veninde, der straks kom. Jeg havde aldrig mødt hverken Niels’ venner eller familie, dem skulle jeg have mødt til brylluppet! Nu bagefter kan jeg godt se, det lyder underligt, men der havde kun været ham og mig i hele verden. Jeg vidste, hvad nogle af hans venner hed og hans forældre – jeg havde bare aldrig truffet dem.

Nu ringede min veninde til dem og spurgte, om de vidste noget? De blev temmelig forbløffede. De anede intet, hverken om mig eller om Niels’ nye nye kone. Bagefter fandt jeg ud af, at Niels havde en anden kæreste samtidig med mig. Han har åbenbart gået og vejet for og imod, hvem af os, han skulle vælge, og han valgte altså den anden.

Der var i det hele taget meget, jeg ikke vidste om Niels. Det gik efterhånden op for mig, at jeg overhovedet ikke kendte den mand, jeg havde kastet min kærlighed på. Hvis jeg havde kendt ham bedre, var det her vel ikke sket?

Hele det første år efter, følte jeg mig vraget og ussel, og jeg var bange for, at jeg aldrig mere ville kunne føle tillid til en anden mand, fordi Niels havde behandlet mig så grimt. Men i dag er jeg gift med Kasper, som er jordens dejligste og mest hensynsfulde menneske.

I dag tænker jeg, at jeg var lidt for hurtig dengang. Jeg følte som sagt et stort behov for at lykkes efter skilsmissen fra min eksmand, og så var Niels lige ved hånden. Hvis jeg ikke havde været så ivrig, havde jeg nok opdaget, at min store kærlighed bare var en besnærende fantasi.

I dag er jeg meget lettet over, at Niels og jeg aldrig blev gift – for så havde jeg ikke mødt Kasper, som er og bliver manden i mit liv!
Foto: Pol foto
Publiceret: 28-07-2010
Pin it

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!

Flere gribende læserberetninger

Min egen fortælling: Min søn var konstant under pres
Jeg svigtede min veninde
Jeg var rasende på min afdøde far
Havde jeg alligevel ikke glemt ham?
Min familie blev ødelagt af splid og nag
Min egen fortælling: Mit job styrede mit liv
Min egen fortælling: Mine kollegaer svigtede mig
Jeg fik gjort op med mine dårlige vaner
Min kæreste var sygelig jaloux
Mit black-out smadrede mit selvværd

Min egen fortælling

Alle Hjemmets læserberetninger er autentiske og baseret på interviews med de læsere, der kontakter bladet for anonymt at fortælle skelsættende oplevelser i deres liv.
 
Har du også lyst til at deltage, uden at  du selv behøver at stå frem i bladet, kan du kontakte Vibeke Dorph. Vi sørger for at sløre din identitet og benytter altid modelfoto.

Du kan ringe til Vibeke Dorph tlf. 39 45 76 14 eller skrive til vibeked@hjemmet.dk

Hjemmets Markedsplads

Har du også en masse gamle ting du ikke bruger? Glemte sager, der bare står og samler støv på loftet? Så er Hjemmets nye Markedsplads lige noget for dig...
Klik dig ind og se alle de fine ting og sager her