Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Brodér selv: Glasmanchet med jordbær

Broderi
Laver du selv en fin jordbærmarmelade, er det en smuk gave at give et glas, der er pyntet med et broderet jordbær. Motivet vil også pynte f.eks. på et forklæde.

Diameter: 18 cm.

 

Materialer: Ca. 20 x 20 cm hvid Aida med en tæthed på 5,4 tern pr. cm. Ca. 65 cm hvid feston eller lignende. DMC Moulinégarn, se farver i signaturlisten. Alle materialer er fra Permin. Ca. 1 meter rødt bånd.

 

Fremgangsmåde: 1 tern i diagrammet svarer til 1 tern på stoffet. Der sys korssting med 2 deltråde i nålen. Find midten af diagrammet og midten af stoffet, begynd broderiet her. Sy ”edderkoppesting” (se tegning) med 4 deltråde i nålen.

 

Montering: Pres broderiet på bagsiden. Klip stoffet ud til en cirkel med 18 cm i diameter. Siksak kanten, eller sy kastesting i hånden. Sy feston rundt langs kanten. Bind cirklen på glasset med et rødt bånd.

 

Tips: Ri evt. en cirkel (der passer til glaslågets diameter) i midten på stoffet. Ri med elastiktråd, eller sy på maskine med elastiktråd som undertråd.

Annonce

 

Tekst: Hanne Bendix
Foto: Jesper Glyrskov
Publiceret: 29-05-2013
Pin it

Relaterede artikler

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!

Hjemmet i denne uge