Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Sy selv: Fin trompetnederdel

Syning
Nederdelen er syet af seks ens bredder. Den sidder glat over hoften, men har flot vidde og sving nedefter. Der er et bindebånd i linningen, så taljemålet kan reguleres lidt.

Nederdelen passer str. 38-42. Mønsterdelen er inklusive sømrum.

 

Materialer: 1,60 m prikket bomuldsstof i 140 cm's bredde (dess.- nr. 510792) samt en 15 cm lang lynlås. Siksak sømmene, efterhånden som de sys.

 

Fremgangsmåde: Tegn mønsteret op i hel størrelse og klip 6 bredder. Klip til linning 1 stk. på 9 x 80 cm. Klip desuden 1 stk. til bånd på 5 x 110 cm (til at trække igennem linningen). Sy bredderne sammen ret mod ret og sy lynlåsen i en af sømmene. Buk sømmen forneden 2 cm om mod vrangen og sy.

 

Sy et 2 cm langt knaphul i hver ende af linningen ca. 2 cm fra trevlekanten, og således at knaphullet kommer til at sidde på forsiden af linningen. Sy linningen på nederdelen ret mod ret, vend den halvt om til vrangen, buk sømrummet ind og sy kanten fast, idet der sys en kantstikning på linningen fra retsiden langs sømmen. Stik og vend båndet. Sy over enderne og træk båndet ind i linningen. Stram båndet, så linningen sidder pænt til i taljen.

Annonce

 

 

Opskriften er fra Hjemmet nr. 17, 2007

Tekst: Inga Andersen
Foto: Thomas Hergaard
Publiceret: 24-04-2012
Pin it

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!

Hjemmet i denne uge